728×90 caixa onti
Home > Destacat > El CEIP Lluís Vives d’Ontinyent estrena zona lúdica amb disseny d’Agatha Ruiz de la Prada

El CEIP Lluís Vives d’Ontinyent estrena zona lúdica amb disseny d’Agatha Ruiz de la Prada

Ontinyent reconverteix un espai inutilitzat del pati del CEIP Lluís Vives en una zona lúdica i educativa amb un disseny d’Agatha Ruiz de la Prada, convertint-se en el primer centre educatiu en comptar amb aquest tipus d’equipament. Concretament es tracta d’un nou tipus de gespa artificial que compta amb el característic cor de la famosa dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada i del que els xiquets i xiquetes del centre ja estan gaudint. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, visitava hui el CEIP Lluís Vives junt a David Corbalán, gerent de l’empresa Naturf, encarregada de l’elaboració d’aquest tipus de gespa.

Óscar Borrell explicava que “des del Govern d’Ontinyent hem iniciat una línia en els centres educatius per a habilitar zones en desús i dotar-les d’utilitat, reconvertint-les en espais lúdics i pedagògics. El nou equipament del Lluís Vives és un exemple d’açò, ara els xiquets i xiquetes del centre poden jugar, rebre classes d’Educació Física o realitzar diferents activitats en aquest”.

Des de Naturf, David Corbalán destacava que “el col•legi és el primer centre educatiu que compta amb aquest nou tipus de gespa, que encara no ha eixit a la venda”. Entre les característiques de la gespa destaca la gran intensitat d’aquesta a temperatures extremes, la utilització d’una fibra multinervi que recupera la posició vertical de la gespa després de ser trepitjada, la seua suavitat, resistència al foc o la seua fabricació amb un sistema antiestàtic que evita descàrregues elèctriques quan es juga en ella.

Per la seua banda, la directora del CEIP Lluís Vives, Enri Mollà, agraïa al regidor d’Educació el seu treball i declarava la gran il•lusió i satisfacció de l’alumnat i professorat per comptar amb aquesta nova zona en el pati, i a més amb el disseny colorit d’Agatha Ruiz de la Prada.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’incendi de Llutxent evoluciona favorablement

L’incendi que va començar el passat dilluns continua actiu amb dos fronts oberts, un al …