16/04/2024 - 19:19
Més

    5300 alumnes i 500 professionals de l’educació comencen el curs escolar a Ontinyent

    Altres notícies

    Un total de 5307 alumnes d’educació infantil i primària i secundària d’Ontinyent i 500 professionals (entre professorat i personal de les escoles) han començat hui dijous el curs escolar 2016/2017 en Ontinyent. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, ha estat al costat dels docents i l’alumnat en el comencament del curs. L’inici de les classes en tots els centres de la localitat ha transcorregut entre rialles i alguna llàgrima dels més menuts.

    La visita ha tingut lloc al CEIP Vicente Gironés, centre que enguany compleix 40 anys i que és un dels tres centres (junt al CEIP Martínez Valls i el CEIP Bonavista) on l’Ajuntament ha col·laborat amb la Conselleria d’Educació en l’adaptació d’ aules-pilot per a alumnat de 2 anys.

    L’alcalde destacava l’aposta del Govern d’Ontinyent “per fer de la nostra una ciutat educadora, a través del creixement de les infrastructures i estudis universitaris, d’iniciatives com l’escola de pares i mares o treballant per millorar infrastructures als centres escolars, el que enguany ens ha servit per comptar amb més unitats educatives” assenyalava. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, feia especial menció “a tot el personal docent i no docent dels centres educatius, que també comencen el curs, com l’alumnat, i que fa una important tasca en l’educació dels nostres fills i filles que s’ha de reconèixer i valorar”, manifestava.

    La directora del Vicente Gironés, Mª Jesús Gomar, mostrava l’agraïment de la comunitat educativa del col·legi a l’Ajuntament “pel seu recolzament amb les obres que han vingut executant i les gestions fetes perquè es realitzen d’altres”, apuntant que el curs al col·legi comença “amb molta il·lusió i nous projectes”. Rafa Montés, President d’Interampa i de l’AMPA del Vicente Gironés, coincidia en apuntar que “va a ser un curs molt il·lusionant” al qual la Interampa tindrà un paper destacat en la iniciativa de la regidoria d’Educació d’impulsar una Escola de pares i mares més participativa. En total han comencat el curs 968 alumnes d’educació infantil (entre ells 54 de 2 anys i 309 de 3 anys); 2502 de primària i 1837 d’ESO.

    Font: Ajuntament d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -