728×90 caixa onti
Home > Educació > 1395 estudiants en llista d’espera per al Campus d’Ontinyent

1395 estudiants en llista d’espera per al Campus d’Ontinyent

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions per al curs 2018/2019 (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant 1395 estudiants en llista d’espera.

D’aquesta manera, la demanda global a les quatre titulacions (1618 persones) és 7’25 voltes superior a l’oferta de nous alumnes per al proper curs, de 223 places (60 d’Infermeria; 60 d’Administració i Direcció d’Empreses; 52 de Mestre d’Educació Infantil i 51 de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). Destaca especialment que a Infermeria, que s’ofereix per segona volta a la ciutat, la demanda ha tornat a estar la més elevada al Campus (816 persones), requerint-se una nota de tall de 10’754 per accedir a les places ofertades.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha destacat que estos resultats “ratifiquen que l’aposta feta per oferir les titulacions amb les quals comptem va estar tot un encert, i ens animen a seguir treballant des de la Fundació i els seus patrons per seguir creixent com a espai de referència formativa. El treball conjunt d’Ajuntament, Universitat i Caixa Ontinyent als últims anys no sols ha servit per duplicar les titulacions i crear el nou edifici del Campus, sinó per ser ja un referent universitari en les Comarques Centrals”, manifestava.

El regidor recordava que a l’impuls a les noves titulacions, la construcció del nou Edifici Universitari i remodelacions d’equipaments esportius s’ha d’afegir el treball de la Fundació Campus Ontinyent en iniciatives com “Unisocietat”, “Ociversitari”, escola d’estiu “Campus Ontinyent”, la Universitat d’Hivern, la Setmana Pedagògica o la càtedra universitària d’Innovació Territorial, entre d’altres.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’IES L’Estació, subcampió d’Espanya en les Olimpíades de Ciberseguretat 2018

Vuit alumnes de l'institut ontinyentí obtenen a Màlaga un digníssim segon lloc en aquesta competició estatal on participaven deu centres escolars