728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Un nou supermercat de Vidal a Ontinyent crearà 30 llocs de treball

Un nou supermercat de Vidal a Ontinyent crearà 30 llocs de treball

L’arribada de la seu social de Kuups S.L. anirà acompanyada de la creació d’un nou supermercat de més de 2.000 metres quadrats

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de les empreses Nudisco, SL, i Kuups, SL, Miguel Ángel Alcaraz, presentaven aquest matí l’acord pel qual Kuups SL, que gestiona la marca Supermercados Vidal, trasllada la seua raó social a Ontinyent, a més de crear un nou supermercat de més de 2.000 m2 al centre comercial El Clariano i les noves oficines de l’empresa, que s’ubicaran en la planta superior al supermercat. tal com varen anunciar recentment.

En l’acte, que reunia al Palau de La Vila a representants municipals, veïnals, empresarials i sindicals, així com gerents i coordinadors dels supermercats Vidal de tota la Comunitat Valenciana, Jorge Rodríguez, ha començat dient que “hui és un molt bon dia per a Ontinyent”, i que és “un honor i una gran responsabilitat” per al Govern d’Ontinyent l’arribada d’estes inversions a la ciutat, perquè van a suposar un gran increment de l’activitat econòmica i empresarial a la ciutat. L’alcalde agraïa públicament a Miguel Ángel Alcaraz “la seua decidida aposta per crear riquesa i treball a Ontinyent”, i manifestava que l’arribada de Supermercats Vidal “és un deixos grans passos que la ciutat necessita per apuntalar la seua autoestima i seguir creient que hi ha una alternativa seriosa, responsable i esperançadora davant el discurs de la por i la incertesa permanent”, destacava.

L’empresari Miguel Ángel Alcaraz, per la seua banda, parlava en primer lloc de l’origen de Nudisco S.L., amb seu a Bocairent, que es va crear l’any 1999 com una empresa conservera i de distribució de productes envasats de tot tipus a més de 35 països per a diversos supermercats, i grans cadenes d’hotels. Nudisco, que ara té ubicades a Espanya un total de 3 seus logístiques i de treball, “no deixa de treballar per l’ampliació en els seus horitzons”, destacava Alcaraz, i fruit d’aquest plantejament Nudisco és a dia de hui l’únic accionista de l’empresa Kuups SL, que es va crear l’any 2011 per adquirir i gestionar la marca de Supermercats Vidal. Des de la seua adquisició ja han aconseguit expandir l’empresa n passar de 16 a 20 supermercats amb el nom de Vidal, i augmentat el nombre de treballadors de 265 a 330. “L’expectativa és acabar l’any 2012 amb uns 420 treballadors”.

Ara la raó social de l’empresa Kuups, que estava en Beneixida, es trasllada a Ontinyent, en unes oficines que estaran ubicades sobre un futur supermercat de 2.200 m2 de superfície en planta que s’obrirà abans de l’estiu d’aquest any al Centre Comercial El Clariano. “Aquest punt es convertirà en seu neuràlgica i ‘buque’ insígnia de la companyia”, exposava Alcaraz, acollint als més de 30 treballadors d’oficines de Kuups i rebent cada dia al voltant de 20 visites de proveïdors, empresaris, bancs, i altres professionals relacionats amb la gestió dels supermercats. “A tot açò cal afegir les visites i el moviment que suposa per la ciutat la ubicació d’un supermercat d’aquestes característiques i els més de 30 llocs de treball que suposarà la nova obertura del supermercat”, recordava el President de Kuups S.L.. “Llocs de treball que previsiblement seran per a gent d’Ontinyent”.

Quant a les raons d’escollir Ontinyent, Miguel Ángel Alcaraz explicava que han estat diverses, citant l’existència a Ontinyent d’una superfície comercial capaç acollir tant el supermercat com les oficines; la menor distància de les actuals oficines de l’empresa Nudisco, que estan ubicades a Bocairent, d’on prové el 100 % de l’accionariat de l’empresa Kuups; i també “les facilitats que l’Ajuntament d’aquesta ciutat ha anunciat al voltant de l’obertura d’activitats comercials”, apuntava.

En aquest sentit, l’alcalde Jorge Rodríguez exposava que si bé una mesura de foment de l’activitat econòmica empresa pel Govern d’Ontinyent com és la Declaració Responsable –que permet la concessió de les llicències d’obertura immediat d’establiments o de permisos d’obra– no és la principal “responsable”, de què Kuups s’instal•le a Ontinyent, però “si que ha llançat el missatge precís, ha mostrat un camí distint i és això el que ha fet inclinar la balança de manera definitiva de Kuups cap a la nostra ciutat”, destacava Jorge Rodríguez.

L’alcalde insistia en què Ontinyent “està d’enhorabona” perquè una empresa ha decidit que la ciutat és un bon lloc per a fer negoci, però ha afegit que “tot està per fer, i que amb la unitat de tots anem a poder eixir junts d’aquestos moments d’incertesa”. El primer edil convidava a tots i a totes “a seguir per la senda de l’enteniment, del consens i de la voluntat d’acords més enllà de qualsevol mirada partidista per tal d’atraure i recolzar iniciatives com les que hui estem presentant i celebrant”, concloïa Jorge Rodríguez.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Adif adjudica per import superior a 7 M€ les obres per a modernitzar les instal·lacions de seguretat en la línia Xàtiva-Alcoi

S'instal·laran nous sistemes automàtics que permetran augmentar la capacitat i regularitat de les circulacions, així com la fiabilitat de les instal·lacions