728×90 caixa onti
Home > Economia > Torró anuncia el pagament de 4’7 milions d’euros a famílies d’Ontinyent

Torró anuncia el pagament de 4’7 milions d’euros a famílies d’Ontinyent

La Directora General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, ha anunciat que la Generalitat Valenciana està procedint al pagament de 4’7 milions d’euros a veïns i veïnes d’Ontinyent en concepte d’ajudes d’habitatge. Així ho exposava durant la seua participació en la jornada “La Ciutat de les Persones”, organitzada per l’Ajuntament i la Mesa del Territori a la seu de la Mancomunitat de Municipis.

En la seua intervenció, Torró confirmava que des de la seua Direcció General s’ha gestionat i facilitat el pagament de 2’2 milions d’euros d’ajudes impagades de l’etapa del Partit Popular al Consell en matèria d’habitatge a la ciutadania d’Ontinyent, que només va rebre 50.000 euros en aquest concepte al període 2011-2014. La Directora General recordava que el pagament d’aquest deute “fa justícia a persones que en alguns casos tenien deutes impagats des de 2009, en qüestions com ajudes a la rehabilitació, a la compra d’habitatges o al lloguer. La credibilitat del Consell per la nefasta gestió dels anteriors responsables era nul·la, i ara el que volem es recuperar eixa credibilitat en l’administració per tal que la ciutadania compte realment amb ajudes per reformar els seus habitatges o accedir a la vivenda”, manifestava.

En aquest sentit, a estos 2’2 milions abonats s’afegirà el pagament d’altres 2’5 milions d’euros a veïns i veïnes d’Ontinyent en concepte de noves ajudes concedides d’aquest tipus des de la Direcció General que encapçala Rebeca Torró. La també 1ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament destacava que “La gestió responsable i seriosa del Govern d’Ontinyent, que tot i no tenir competències si que venia fent esforços per atorgar i pagar ajudes a la rehabilitació d’edificis. Una gestió que ara sí també es reflexa en un Govern Valencià que acompleix allò que promet”, assenyalava.

A la jornada “La ciutat de les Persones”, moderada pel regidor de Territori Jaime Peris, es parlava també d’altres qüestions, com la nova llei de contractes o l’administració electrònica. Entre les persones assistents es trobaven promotors, arquitectes i altres professionals del món de la construcció i la regeneració urbana, així com empreses dedicades a l’administració de finques i també particulars.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent gestiona l’obtenció de noves ajudes per millorar els polígons industrials

L'anunci s'ha produït durant l'encontre a la fira Heimtextil