728×90 caixa onti
Home > Economia > Sanitat augmenta un 20% el Pressupost de l’Hospital d’Ontinyent fins als 32 milions d’euros

Sanitat augmenta un 20% el Pressupost de l’Hospital d’Ontinyent fins als 32 milions d’euros

La Conselleria de Sanitat ampliarà en quasi un 20% la inversió prevista en les obres de l’hospital d’Ontinyent, que passa de 26.115.000 a 32.000.000 d’euros. Així li ho confirmava hui la Consellera Ana Barceló a l’alcalde Jorge Rodríguez, en una de les reunions de seguiment dels tràmits previs a la construcció de l’Hospital, on també exposava que el projecte bàsic i d’execució d’obra es presentarà aquest mes d’agost i la licitació es farà a l’últim trimestre d’enguany, per tal que les obres puguen començar en la primera meitat de 2019.

A l’encontre, al qual també assistien la 1ª tinent d’alcalde, Rebeca Torró, el regidor de Territori, Jaime Peris, i la Directora General d’Eficiència i Règim Econòmic, Carmelina Pla, també s’explicava que tot açò va a fer necessària una addenda al conveni per tal d’ajustar el nou preu i amb ell les anualitats, la primera de les quals, la corresponent a 2019, passarà a ser de 4’25 milions d’euros. La consellera Ana Barceló ha subratllat que des de la seua àrea “anem a seguir avançant i executant les gestions previstes i necessàries per fer realitat la construcció d’aquest centre sanitari tan demandat, per tal que els veïns i veïnes d’Ontinyent i la àrea d’influència disposen d’una infrastructura sanitària pública de la màxima qualitat”, manifestava.

Per la seua banda, l’alcalde d’Ontinyent ha assenyalat que l’anunci de l’ampliació de la inversió i dels avanços en els tràmits “és una molt bona noticia que agraïm a la Consellera, i que demostra l’aposta del Govern Valencià per fer realitat aquest projecte que està suposant per a la ciutat un llarg camí ple d’esforços, però que pagarà la pena perquè una volta construït també suposarà un abans i un després en l’atenció sanitària a Ontinyent i La Vall d’Albaida”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hèctor Tolsà, segon classificant als Jocs Esportius de la CV

Un cap de setmana més, un gran nombre de triatletes del Club Triatló Ontinyent han …