matricula iespouclar 728x90px
Home > Economia > Ontinyent torna a congelar la taxa d’aigua potable
Foto de Jordi Casanova per a TVDigitalOntinyent

Ontinyent torna a congelar la taxa d’aigua potable

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tornat a congelar la taxa de subministrament de l’aigua potable en l’exercici de 2017 per als veïns i veïnes de la localitat, que acumulen així un estalvi del 7’2% respecte a l’IPC des de 2011.

El regidors d’Hisenda, Joan Sanchis, destacava que “la bona gestió econòmica del Govern d’Ontinyent ens permet prendre mesures com aquesta per afavorir a les famílies, i continuar en la línia per la que sempre hem apostat en matèria fiscal, la d’afavorir la promoció econòmica, la cohesió social i una recaptació més justa”.

En congelar la taxa enguany, l’Ajuntament assumeix el 1’6% d’increment que hauria costat als veïns i veïnes la revisió anual d’acord amb l’Índex de Preus al Consum prevista en l’ordenança vigent. Aquest estalvi per als consumidors s’afegeix als que es van produir en asumir l’Ajuntament l’increment de l’IPC en 2011 (2’4%), 2012 (2’9%) i 2013 (0’3%). En 2014 l’IPC va ser negatiu, i l’Ajuntament va rebaixar la taxa d’aigua d’acord amb aquest índex (-1%) , mentre que en 2015 l’IPC va ser del 0%. Així les coses, en 2017 els veïns i veïnes d’Ontinyent pagaran un 1% menys del que es pagava en 2011 en concepte de taxa d’aigua potable, i acumulen un estalvi del 7’2% al seu favor respecte del que haurien pagat d’aplicar-se estrictament l’ordenança.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent obté 2’5 milions d’euros en ajudes europees EDUSI

Ontinyent ha obtingut una subvenció de 2’5 milions d’euros en ajudes europees per invertir a …