728×90 caixa onti
Home > Economia > “Ontinyent Rehabilita” obri una convocatòria extraordinària per a immobles del centre històric

“Ontinyent Rehabilita” obri una convocatòria extraordinària per a immobles del centre històric

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per sol·licitar ajudes dins d’una convocatòria extraordinària del programa “Ontinyent Rehabilita” de millora d’immobles al centre històric. En concret, podran acollir-se totes aquelles obres de rehabilitació executades durant el segon semestre de 2018 a la zona denominada “àrea de rehabilitació urbana” del centre històric d’Ontinyent que comprèn els àmbits del conjunt històric de La Vila, Raval-Poble Nou i Camí dels Carros-Cantereria.

El termini per rebre sol·licituds romandrà obert fins al 7 de desembre, i les ajudes podran ser sol·licitades per les persones o entitats propietàries dels immobles objecte d’actuació i les comunitats de propietaris, així com els arrendataris d’immobles amb autorització del propietari. La subvenció màxima per beneficiari serà de 15.000 euros, fins esgotar els 98.200 euros amb que s’ha dotat esta ampliació.

El regidor de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que este nou període extraordinari “permetrà que tots aquells que no van obtindre una ajuda en l’anterior període puguen optar ara a una”, manifestava. Peris indicava que “amb esta convocatòria extraordinària volem arribar a totes aquelles persones que han decidit en 2018 que havien d’executar obres aquest mateix any, i fem un nou pas en esta línia d’acció que és de gran importància per a la ciutat”.

El regidor incidia que només als últims dos anys s’han registrat prop de 200 sol·licituds i atorgat 973.000 euros d’ajudes municipals. En concret, el programa “Ontinyent Rehabilita” es va engegar en 2013 amb 30.000 euros i 23 sol·licituds, passava en 2014 a 116.000 euros i 28 sol·licituds; en 2015 a 158.000 i 27; i en 2016 van ser 417.000 euros i 65 sol·licituds. Al període 2017/2018 es destinen 556.000 i es preveu finalitzar havent superat amplament les 100 sol·licituds.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hèctor Tolsà, segon classificant als Jocs Esportius de la CV

Un cap de setmana més, un gran nombre de triatletes del Club Triatló Ontinyent han …