728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Ontinyent licita la instal·lació d’una cafeteria al Palau de la Vila

Ontinyent licita la instal·lació d’una cafeteria al Palau de la Vila

La cessió serà per 10anys i amb un cànon de 3.600€ a l’any

L’Ajuntament d’Ontinyent ha licitat la concessió d’un espai del Palau de la Vila per a la instal·lació d’una cafeteria, exposició i botiga d’artesania, amb l’objectiu de dinamitzar aquestes instal·lacions municipals. L’adjudicació serà per un termini de 10 anys i fixa que el cànon de la concessió serà d’un mínim de 3.600 euros anuals (300 euros al mes), sense incloure impostos, de manera que, apunten des del Govern d’Ontinyent, “a més de donar més vida al Palau i oferir un espai de gran interès per a l’empresa, l’Ajuntament obtindrà uns beneficis dels quals fins ara no disposava”, assenyalen.

Des del Govern Ontinyent s’ha explicat que la licitació contempla la instal·lació d’una cafeteria però no es preveu cap cuina, ja que es tracta d’un edifici protegit. La cafeteria i botiga s’ubicarà a l’espai que ara acull figures del col·lectiu de Gegants i Cabets, i que compartiran espai fins que les figures de gegants es traslladen al criptopòrtic.

El Palau de la Vila, des de la seua rehabilitació, ha anat acollint diferents serveis i usos: s’ha instal·lat l’Oficina de Turisme; en una de les sales es troben exposats elements del Museu Tèxtil; també alberga figures de Gegants i Cabets, i l’última planta acull ara el ple municipal. Ara s’obri la porta a afegir a tots estos usos la instal·lació d’aquest espai de cafeteria, exposició i botiga. El termini per a la presentació de propostes finalitza el proper dimecres 10 d’octubre, de manera que els interessats encara poden presentar a l’Ajuntament d’Ontinyent la documentació requerida en el plec de condicions.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Adif adjudica per import superior a 7 M€ les obres per a modernitzar les instal·lacions de seguretat en la línia Xàtiva-Alcoi

S'instal·laran nous sistemes automàtics que permetran augmentar la capacitat i regularitat de les circulacions, així com la fiabilitat de les instal·lacions

Un comentari

  1. Avatar

    Donen subvencions?