fira 728×90
Home > Economia > Ontinyent eximirà als constructors del pagament d’una tarifa per la “zona de seguretat” en les obres en via pública

Ontinyent eximirà als constructors del pagament d’una tarifa per la “zona de seguretat” en les obres en via pública

L’Ajuntament d’Ontinyent eximirà als constructors del pagament de la tarifa que fins ara havien d’abonar per la “zona de seguretat no ocupada per materials de construcció i altres diversos de diferent naturalesa”. Es tracta d’una de les revisions d’ordenances que el Govern d’Ontinyent porta aquest dimarts el Ple Municipal per promoure l’activitat econòmica a la ciutat.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que aquesta modificació “era una demanda que venia fent l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida a l’Ajuntament. Amb ella donem continuïtat a la línia en la que venim treballant sobre les ordenances fiscals per tal d’afavorir la promoció i activitat econòmica a Ontinyent”, manifestava. Esta exempció es contempla ara en l’article 5é de la nova ordenança fiscal reguladora de la taxa per l’aprofitament especial del domini públic local.

Cal recordar que en la proposta portada pel regidor d’Hisenda al Ple també es modifica altres ordenances fiscals, eximint del pagament de la taxa del cementeri als afusellats durant la guerra civil o el franquisme que es traslladen a la ciutat, així com la bonificació del 95% de l’impost de construccions, instal·lacions i obres al sector d’oci i hosteleria. Esta bonificació que entrarà en vigor el proper 2019 ja venia aplicant-se a obres majors i menors (de fins a 60.000 euros) des de la passada legislatura a les vivendes i comerços.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Pressupostos del Consell preveuen 11 milions d’euros en inversions per a Ontinyent en 2020

Es contemplen importants partides per al nou Hospital, el Palau de Justícia, el barri de La Vila o el Pla Edificant