728×90 caixa onti
Home > Economia > Liciten per 350.000 euros la III fase de reurbanització integral del barri de La Vila

Liciten per 350.000 euros la III fase de reurbanització integral del barri de La Vila

L’Ajuntament d’Ontinyent trau esta setmana a licitació per import de 350.000 euros la III fase de les obres de reurbanització integral al barri de La Vila, que s’executaran al tram comprés entre la plaça de Sant Pere de Verona i el carrer Trinitat amb un període d’execució de 6 mesos. Es tracta d’una intervenció recentment presentada al veïnat del barri i inclosa al Pla d’Eficiència Urbana 2018/2019, que afectarà als carrers Cordellat, Trinitat i Muralla, i que dóna continuitat a les dues anteriors fases, des del carrer Esglèsia dins la Plaça de Sant Roc, i des dels carrers Sant Pere i Cordellat fins la Plaça de Sant Pere, que van suposar una inversió municipal de 440.000 euros.

El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, destacava que aquesta obra “és un nou pas en l’aposta del Govern d’Ontinyent per recuperar un barri històric que també volem que siga un barri amb futur. En aquest sentit, intervindre en una trama urbana en la que no s’havia actuat en 30 anys, era una demanda veïnal i una necessitat que ens ajudarà a millorar les condicions de vida al barri i alhora afavorir el potencial turístic d’esta zona”. Com a les dues fases anteriors, les obres contemplen la renovació integral de la xarxa d’aigua potable i sanejament, unificació vorera i via amb una trama de llambordes que millorarà la seguretat i la comoditat dels vianants, millores a la xarxa de clavegueram, enllumenat i instal·lacions elèctriques, pavimentació i senyalització, dotant d’una nova imatge els carrers.

Peris recordava que a aquestes actuacions cal sumar altres ja realitzades al barri de La Vila com la millora de l’accés al barri des del carrer de les Roses, on s’ha renovat el paviment i les voreres del tram final i s’ha creat un espai d’aparcament al carrer Trinitat; la millora de l’accés al Palau de La Vila o l’Esglèsia, ampliant les voreres del carrer de la Magdalena i l’adequació de l’esplanada de Tortosa i Delgado (donant-li una nova imatge com a espai recreatiu i d’estacionament); o les diverses intervencions del Pla de Sanejament de Nuclis Històrics per millorar la seguretat i esponjar el barri.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Col•legi d’Economistes i COEVAL convoquen una sessió de treball sobre comptabilitat

Els interessats en assistir podran preinscriure's si són col•legiats en coev.com, i si pertanyen a empreses associades de COEVAL en coeval@coeval.es.