728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Les noves rampes substiutuiràn les escales de la passarel·la d’accés a la CV-81

Les noves rampes substiutuiràn les escales de la passarel·la d’accés a la CV-81

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació la millora de l’accessibilitat de la part sud de la passarel·la que connecta el casc urbà amb el camí a l’IES l’Estació, substituint per rampes les escales actuals.

Cal recordar que actualment s’està executant per part de la Generalitat Valenciana les obres del nou accés a la ciutat per la CV-81 i l’avinguda Compte Torrefiel, una actuació que finança l’administració autonòmica i que tenen un pressupost de 720.707 euros. Aquest projecte inclou l’adequació de la zona nord de la passarel·la existent, que dóna al barri del Llombo; mentre que el consistori ontinyentí s’encarregarà de la zona sud, completant així l’adequació total de l’accés peatonal. L’actuació prevista en esta banda té un pressupost de licitació de 65.000 euros, i està previst que estiga a punt abans del 17 de setembre, a l’igual que la part que executa la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

EconomyCash Juny

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que “volem completar el treball de la Generalitat amb una actuació que facilite la comoditat en els recorreguts peatonals i a la vegada possibilite l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda, a més que fomentem l’ús de la bicicleta com a mitja de transport” declarava. Peris recordava que la passarel·la està tallada al trànsit des de principis de mes, amb motiu de la segona fase de les obres del nou accés a Ontinyent per l’Avinguda de Torrefiel, dins el Pla d’Execució de les quals es troba la intervenció de la passarel·la.

Fins que les rampes estiguen a punt, l’alternativa és l’ús dels passos de vianants que envolten la rotonda que comunica la CV-81 amb el poliesportiu i també amb la CV-6620, per accedir a la via auxiliar que existeix adjacent a aquesta carretera, una via pavimentada que pot ser emprada pels vianants.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzada la identificació dels afusellats al cementeri d’Ontinyent

S’ha aconseguit individualitzar les restes de les 13 persones assassinades i identificar les restes de 3 d’elles