728×90 caixa onti
Home > Economia > L’Ajuntament de Bocairent contracta 41 persones durant el 2017

L’Ajuntament de Bocairent contracta 41 persones durant el 2017

El consistori gestiona subvencions provincials i autonòmiques per valor de 406.000 euros

L’Ajuntament de Bocairent va contractar durant el 2017 a 41 persones gràcies a l’adhesió de diferents programes de la Diputació de València i del Servei valencià d’ocupació i de formació (SERVEF) a més de la inversió municipal mateixa reflectida en tres treballadors fixes nous. En aquest àmbit, destaca la incorporació d’un gerent per a la residència de la 3a edat “que ha professionalitzat la gestió diària una vegada completat el procés d’ampliació del nombre de places públiques a 38 de les 40 existents”, en paraules de l’alcalde Josep-Vicent Ferre. Igualment en l’àrea de benestar social cal constatar la presència d’una nova assistenta social especialitzada en la tramitació d’expedients de dependència. Finalment, l’oficina de turisme va sumar una segona auxiliar per a l’atenció del major volum de visitants registrat els darrers anys.

Respecte a la inclusió social i laboral, l’Ajuntament de Bocairent va comptar amb nou línies d’ajudes provincials i autonòmiques que sumen 406.776,47 euros per a contractacions temporals. Un taller d’ocupació d’assistència social en institucions va permetre formar deu persones al mateix temps que adquirien rutines de treball mentre que el programa EPAMER ha facilitat la creació d’una brigada forestal de set peons i un capatàs. Així mateix, el consistori es va adherir a les subvencions destinades a la contractació d’aturats joves, qualificats, majors de 35 anys i de llarga durada.

El volum de programes gestionats “corroboren el compromís de l’equip de govern en l’oferiment de noves oportunitats laborals per al nostre veïnat”, segons Ferre, ja que requereixen “d’un gran esforç de tramitació i d’inversió municipal en formació i en equipament”. No obstant això, l’alcalde de Bocairent destaca “la necessitat de consolidar aquestes ocupacions en el temps per a un major aprofitament dels recursos econòmics invertits i per donar continuïtat als treballs empresos”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

Igualtat destina més de 215.000 euros en condicionar la residència Caixa Ontinyent

El director general de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), Ángel Bonafé, ha assenyalat que “des …