728×90 caixa onti
Home > Economia > La Vall d’Albaida llança un planificador turístic punter gràcies a la interactivitat i l’OpenData

La Vall d’Albaida llança un planificador turístic punter gràcies a la interactivitat i l’OpenData

planificador.valldalbaida.com no és un buscador més. Ho és perquè dota la Vall d’Albaida del seu propi motor per a trobar els recursos turístics disponibles, però va més enllà en oferir una planificació personalitzada. Com valora el vicepresident de la Mancomunitat, Jaime Peris, «És un projecte innovador, desenvolupat per empreses de la comarca i en col·laboració amb el sector turístic i els municipis».

Com explica Jorge Serna, el gerent de Gestiweb que l’ha desenvolupat, «no oferim un llistat d’hotels, restaurants o activitats, sinó que les adaptem als gustos i opcions de l’usuari, a més d’oferir informació sobre les distàncies i la duració dels esdeveniments que es proposen». Tot això és possible gràcies a l’OpenData que permetrà que després de recopilar i introduir la informació recollida d’institucions públiques i privades, permetra l’actualització constant. Per això, ProSelección ja ha celebrat una jornada de formació perquè els ajuntaments modifiquen horaris, introduisquen esdeveniments o els recursos turístics.

El planificador turístic forma part de l’anualitat 2017 del Pla de Competivitat Turística de la Vall d’Albaida finançat de forma tripartida per la Mancomunitat, la Diputació i la Generalitat. Un nou recurs per a captar i facilitar el viatge i l’estada dels visitants que respon a una demanda del sector.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comença el termini per a votar els projectes de “Ontinyent Participa 2019”

Joan Sanchis, Virtudes González i diversos regidors han explicat a peu de carrer el programa i han animat a la ciutadania a votar