728×90 caixa onti
Home > Economia > La Plataforma per la Reindustrialització Territorial es reuneix amb la nova Directora General d’Indústria i Energia Empar Martínez

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial es reuneix amb la nova Directora General d’Indústria i Energia Empar Martínez

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial (COEVAL-FEDAC-IBIAE) s’ha reunit amb la recentment nomenada Directora General d’Indústria i Energia, Empar Martínez. La reunió ha servit perquè la Directora General conega la trajectòria de la Plataforma que va nàixer en 2014 i que des de llavors ha dut a terme nombroses accions en defensa de la indústria de les comarques de la Vall d ́Albaida, L ́Alcoia- El Comtat i La Foia de Castalla entre les quals cal destacar el DNI Industrial del territori que va elaborar la Universitat de València i els informes posats a la disposició de la Generalitat sobre com ha de plantejar-se la formació per a atendre les necessitats laborals de les empreses i en relació al fet que condicions ha de reunir un sòl industrial de qualitat.

Aquest Informe impulse que la Plataforma al costat dels ajuntaments d’Ontinyent, Alcoi i Ibi durà a terme el projecte Àrees Industrials de Qualitat(AIC) origen de les ajudes a millores de polígons industrials que des del IVACE s’estan impulsant en totes les comarques de la Comunitat Valenciana. Igualment se li ha informat a la Directora General de les aportacions que la Plataforma ha fet al Projecte de Llei d’Àrees Industrials i la seua participació en els Corts en aquest tema, coneixent finalment els treballs que s’estan duent a terme per a celebrar la II Trobada Industrial Clients- Proveïdors el pròxim 7 de juny a Ibi.

La reunió ha servit també per a traslladar-li les preocupacions que la Plataforma té en matèria d’energia ja que aquesta és matèria primera per al funcionament i desenvolupament de l’Eix Industrial Ontinyent- Alcoi- Ibi i en general de la indústria de la Comunitat Valenciana, demanant especialment que se simplifiquen els tramites burocràtics i s’eviten duplicitats que en aquesta matèria es produeixen per a agilitar els procediments relacionats amb el subministrament energètic.

La Plataforma i la Directora General han quedat emplaçats a una pròxima visita que Empar Martínez duguera a terme al territori on la Plataforma està desenvolupant el seu treball per a conèixer de primera mà la força i el potencial de les àrees industrials existents en les comarques de l’Eix Industrial Ontinyent- Alcoi- Ibi.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent gestiona l’obtenció de noves ajudes per millorar els polígons industrials

L'anunci s'ha produït durant l'encontre a la fira Heimtextil