ua 2018
Home > Economia > La Generalitat exposa els pressupostos als municipis de la Vall d’Albaida
D'esquerra a dreta, Antoni Such, Vicent Gomar i Francisco Molina.

La Generalitat exposa els pressupostos als municipis de la Vall d’Albaida

Ahir de vesprada, el director general d’Administració Local, Antoni Such, i el director territorial de Presidència a València, Francisco Molina, van explicar als alcaldes i regidors de la Vall d’Albaida els pressupostos de la Generalitat per al 2017, així com el Fons de Cooperació Municipal que destinarà 40 milions d’euros a les poblacions de la Comunitat Valenciana.

El Fons està participat per la Diputació de València en la mateixa quantitat destinada als municipis de la província i que podran disposar de les quantitats per allò que consideren oportú a excepció d’aquelles despeses incloses en el capítol 1 del pressupost, destinat a personal.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent estalvia un 8% amb els nous serveis oferits al Teatre Echegaray i la Sala Gomis

El nou sistema de gestió de les instal·lacions permet atendre gratuïtament la històrica demanda de muntatge i desmuntatge de les activitats entre altres serveis

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com