728×90 caixa onti
Home > Economia > Incrementen la inversió per a la conversió de bicis urbanes eléctriques

Incrementen la inversió per a la conversió de bicis urbanes eléctriques

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tornat a llançar una convocatòria de subvencions per a l’adquisició de kits per fer elèctriques les bicicletes urbanes. En aquesta ocasió, el consistori ha augmentat un 25%, fins a arribar als 10.000 euros la partida inicial d’aquestes subvencions, després que en l’edició anterior es s’haguera d’augmentar el pressupost per l’alta demanda de la ciutadania.

La regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, destacava que “aquestes subvencions ja van tenir una gran acollida per part de les veïnes i veïns en edicions anteriors, ara, una vegada mes, des de l’Ajuntament d’Ontinyent volem tornar a oferir-les i animar a tothom a fer ús d’aquest tipus de bicicletes que són més còmodes i que ens ajuden a portar un estil de vida més saludable i redueixen les emissions de CO2 a l’atmosfera” explicava.

La partida pressupostària per a aquestes ajudes ascendeix als 10.000 euros, amb unes bonificacions que arribaran als 300 euros per a aquells que compren kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques, amb les característiques mínimes de 36 voltis i 9 ampers, i 300 euros per la compra de bicicletes elèctriques. Totes les compres realitzades a partir de l’1 de gener de 2018 podran ser subvencionades. A més, l’import de la subvenció no podrà superar el 50% del cost derivat de la compra de l’objecte d’aquesta.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les persones que no hagen sigut beneficiàries d’aquestes subvencions en exercicis anteriors; a més no pot beneficiar-se més d’una persona de la mateixa unitat familiar, ni tampoc sol·licitar-se més d’una subvenció per persona. El termini per a demanar la subvenció finalitzarà el dia 14 de setembre. Una vegada el consistori valore les sol·licituds, aquells que obtinguen la subvenció hauran de presentar les factures de compra.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Prop de 300 persones planten arbres a Ontinyent amb l’activitat “Apadrina’m, creixem junts”

Els xiquets i xiquetes nascuts en 2013 i els seus familiars van plantar roures, carrasques, arbocers i garrofers a l’antic abocador de La Clariana.