fitur 2019
Home > Economia > Generalitat farà inversions a Ontinyent en 2019 per valor de 7’3 milions d’euros

Generalitat farà inversions a Ontinyent en 2019 per valor de 7’3 milions d’euros

La Generalitat Valenciana farà inversions a Ontinyent en 2019 per valor de més de 7’3 d’euros, al marge de les ajudes ordinàries. En concret, el projecte autonòmic de pressupostos atén reivindicacions històriques com el nou hospital la residència de discapacitats, els nous accessos per Torrefiel o el Palau de Justícia, amb una assignació de 7.334.500 que suposa duplicar els 3’7 milions que es van contemplar al projecte de pressupostos de l’any anterior.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que en assignar la xifra més elevada de tota la legislatura “es constata que el Govern Valencià manté la sensibilitat dels últims anys a les demandes que fem des d’Ontinyent, i no sols això, sinó que fem un nou pas, i amb diners, cap a la consecució de les demandes històriques de la nostra ciutat”, manifestava. Així, el projecte de pressupostos contempla 4.256.000 per al nou hospital; 1.400.000 per a inversions a centres educatius dins del Pla Edificant; 800.000 euros per a la renovació urbana al barri de La Vila; 363.420 euros per a la residencia de discapacitats psíquics i el seu equipament; 210.000 per al pla ARRU de regeneració urbana; 200.000 per al nou Palau de Justicia; i 105.080 euros per als nous accessos a la ciutat per l’Avinguda de Torrefiel.

EconomyCash Juny

Projectes que, apuntava l’alcalde, “en alguns casos ja van a ser realitat en breu, com els accessos per Torrefiel i l’obertura de la residència, i en altres els avanços són molt importants, com al Palau de Justícia i sobretot a l’Hospital, que amb esta aportació milionària va a poder iniciar les obres després dels complexos treballs i gestions prèvies, que no han estat gens fàcils”. A més a més, afegia el primer edil, “hi ha 1’4 milions per millorar infrastructures educatives i 1 milió d’euros per a actuacions de renovació i regeneració urbana, que és altra de les línies en les que hem vingut treballant intensament per fer de la nostra una ciutat millor”, assenyalava.

L’alcalde, per últim, posava també en valor les ajudes ordinàries, com el 1.093.000 euros per al manteniment del Centre Ocupacional i el Centre de Dia de Discapacitats, entre d’altres, concloent que  “l’esborrany de pressupostos autonòmics mostra una volta més la sensibilitat del nou Govern Valencià cap a la nostra ciutat i ara el que cal és seguir treballant junts per fer realitat tots estos projectes, molts dels quals van estar bloquejats durant anys”, recordava.  

Jorge Rodríguez ha agraït al President Ximo Puig i als diferents consellers i conselleres “la seua sensibilitat cap a una ciutat com Ontinyent tants anys oblidada pels successius governs del Partit Popular. Ara el que queda és seguir treballant junts per seguir traent endavant els projectes que van estar bloquejats durant anys, que la ciutat reclamava i que per fi estan fent-se realitat”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es reprèn el programa de digitalització del comerç local amb un curs d’aprofitament d’Instagram

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs d’Instagram Creatiu …