ontimedieval728
Home > Economia > Enric Nomdedéu, visita l’Olleria

Enric Nomdedéu, visita l’Olleria

El Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu ha visitat aquest migdia l’Ajuntament de l’Olleria per conèixer de primera mà els diferents programes i tallers, finançats pel Servef, i que estan portant-se a terme a l’Olleria.

Una visita que ha volgut agrair personalment l’Alcalde de l’Olleria, Julià Engo, qui destacat l’esforç que està fent-se per oferir noves oportunitats a les persones desocupades: “en aquests moments tenim a l’Ajuntament a 24 persones treballant a diversos departaments municipals, i de l’altra, tenim dos tallers d’ocupació amb 20 alumnes i 6 persones del equips formatius. En total 49 persones amb un pressupost global de 670.000€. Estem donant faena a persones que portaven molt de temps sense treballar i també estem ensenyant noves habilitats a gent perquè puga trobar una feina, i tot gràcies a l’ajuda financera del Servef”.

Per la seua banda, el Secretari Autonòmic d’Ocupació, qui ha signat abans al llibre d’honor de la ciutat, ha destacat l’aposta del Consell per engegar polítiques actives d’ocupació que recolzen la reinserció laboral de les persones amb més dificultats, com els joves i les persones aturades de llarga durada. A més Nomdedéu s’ha compromés a seguir col·laborant i engegant iniciatives que permeten millorar les perspectives d’ocupació de la ciutadania.

A l’Olleria actualment hi ha en actiu 6 programes finançats pel Servef del que formen part: 5 persones del EMCUJU ( 1 auxiliar administratiu, 1 educadora social, 1 enginyer industrial, 1 tècnic de so i 1 assistenta domiciliaria) , 7 del EMPUJU (peons de serveis múltiples), 10 alumnes i 3 persones de l’equip docent del Taller d’Ocupació Sostenible l’Olleria II, i altres tants del T’avalem Juvenil , a més dels 2 oficials de l’EMCORP i 9 peons de l’EMCORD.

Finalment, i abans d’acabar la visita, Enric Nomdedéu s’ha reunit amb els responsables del departament de promoció econòmica per estudiar noves línies de col·laboració futures.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent forma a la seua plantilla en assessorament financer

Tot el personal d’oficines de l’entitat estarà qualificat enguany d’acord amb la normativa vigent. Caixa …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *