728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > Una empresa ontinyentina, guanyadora de la medalla d’or en un concurs de cervessa a Frankfurt

Una empresa ontinyentina, guanyadora de la medalla d’or en un concurs de cervessa a Frankfurt

El cap de setmana passat es va celebrar a Frankfurt la Famosa Fira “Frankfurt International Trophy” dedicada al tast de vins, cerveses i begudes espirituosas.

El concurs, també involucrat en la restauració, és representat cada any per un president d’honor, enguany Andreas Krolik, famós restaurador alemany ha ostentat aquest càrrec.

En la primera edició es van catar més d’1.400 vins provinents de prop de 100 regions vinícoles i 25 països del món sencer.

Enguany 2018 és el primer any que se celebren tastos de cervesa. Els tastos s’han realitzat per grans sumilleres, experts internacionals i afeccionats, a fi de tenir millor en compte en la selecció, els gustos dels consumidors.

L’empresa Ontinyentina IRISH KELLS, va presentar la seua cervesa a aquest concurs en el qual ha obtingut una Medalla d’Or, guardó important, donat el gran nombre de participants de tot el món, amb més de 60 categories.

Salva Revert, de Irish Kells, “Les medalles del Frankfurt International Beer Trophy recompensen a les cerveses autèntiques de qualitat, per la qual cosa és un orgull per a nosaltres haver rebut aquest guardó”

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nico Calabuig: “Treballarem més i millor per Ontinyent amb un equip competent, il·lusionat i propositiu”

La candidatura “Ontinyent: un Compromís necessari, un riu de possibilitats” desgrana les principals prioritats per fomentar l’economia local i fa una crida a sumar “tota la gent que vulga construir un futur més pròsper, just, sostenible i participatiu per a Ontinyent”