728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > “Ontinyent Il·lusiona” reparteix els seus premis entre 30.000 participants

“Ontinyent Il·lusiona” reparteix els seus premis entre 30.000 participants

Ontinyent ha realitzat aquest matí els diversos sorteigs inclosos en la campanya d’oci i dinamització comercial “Ontinyent Il·lusiona”, impulsada per l’Ajuntament i les diferents associacions de comerciants locals. Al voltant de 30.000 persones han participat en el sorteig d’una bicicleta dins del concurs de targetes nadalenques de Comerç IN, 400 euros en xecs-regal de la campanya nadalenca del Mercat Municipal i altres 2.100 euros, també en xecs-regal, de “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”.

Al marc del XII Concurs de Postals Nadalenques organitzat per Comerç In i Caixa Ontinyent, el Mercat Municipal acollia el sorteig d’una bicicleta entre desenes de xiquets i xiquetes. En concret, els i les participants havien d’omplir un fullet informatiu amb el llistat dels finalistes al concurs, i omplir en quin comerç es troben exposats els treballs d’alguns d’ells. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, junt amb la gerent de Comerç In, Amparo Boscà, eren els encarregats d’agafar la butlleta guanyadora i de cridar a l’afortunat. A més, al mateix Mercat, i amb el representant dels comerciants d’aquest, Maties Mira, s’ha procedit a anunciar els noms dels guanyadors d’11 xecs-regals de 36 euros cadascú per a gastar als establiments del mateix Mercat.

A continuació, el Palau de la Vila era l’escenari de l’últim sorteig. Pablo Úbeda i representants de diferents associacions de comerç local han procedit a seleccionar els 42 guanyadors d’un xec-regal valorat en 50 euros per a utilitzar en qualsevol dels 100 establiments participants. Les persones guanyadores seran avisades a través del número de telèfon que van proporcionar en les butlletes participants.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La UDP recorda les vivències de la Guerra Civil amb la visita als refugis antiaeris d’Ontinyent

Esta activitat s'emmarca dintre de les accions que l'Ajuntament organitza per