728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > Ontinyent duplica les ajudes a empreses per a participació fires, missions comercials i elaboració de catàlegs

Ontinyent duplica les ajudes a empreses per a participació fires, missions comercials i elaboració de catàlegs

L’Ajuntament d’Ontinyent ha fet pública una nova convocatòria de la seua línia d’ajudes per a participació fires, missions comercials i catàlegs per a empreses locals, que han duplicat la seua dotació econòmica, dels 30.000 euros de l’any anterior (que es van haver d’ampliar a 51.000), fins a 60.000 euros. Es tracta d’una de les accions incloses al IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació del Govern d’Ontinyent, del que l’alcalde, Jorge Rodríguez, donava recentment detalls als representants empresarials a la seu de COEVAL.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “les empreses tenen un paper clau en la promoció econòmica i la generació d’ocupació, que sempre ha estat un dels pilars bàsics de l’acció del Govern d’Ontinyent. Per això plantegem ajudes com aquestes, que volem que siguen el més profitoses possibles, i per això hem duplicat la dotació econòmica i modificat les bases atenent les indicacions dels propis empresaris, perquè la participació és altra de les línies mestres del govern ontinyentí”, apuntava.

Altres novetats són l’accés a les ajudes per concurrència competitiva (i no per ordre de presentació) atenent a les suggerències del propi sector empresarial. A més de l’augment de la dotació econòmica inicial i del canvi a concurrència competitiva, altres novetats respecte a les ajudes per a les fires és que l’import de la subvenció podrà arribar fins el 75% dels costos subvencionables (fins ara era d’un màxim del 50%). Un mateix beneficiari podrà sol·licitar ajuda per a la participació en un màxim de 3 actuacions (Fires o missions comercials) i l’import màxim de l’ajuda no podrà superar els 5.000 euros per beneficiari en el conjunt de totes les actuacions sol·licitades. Quant als catàlegs, l’import màxim de la subvenció també s’amplia del 50 al 75% dels costos subvencionables, amb u import màxim de l’ajuda que en aquest cas no superarà els 3.000 euros per beneficiari.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Mavi Mestre participa a les trobades empresarials de COEVAL

Mestre remarcava la trajectòria de la universitat i el referent educatiu que ha fet aconseguir diferents reconeixements nacionals i internacionals