728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Empreses i comerços > Obert el termini per bonificar el lloguer de naus i locals a Ontinyent

Obert el termini per bonificar el lloguer de naus i locals a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent obri esta setmana el termini per sol·licitar subvencions de fins al 50% al lloguer de naus industrials i locals comercials a empreses que inicien activitat al municipi. Es tracta d’una línia d’ajudes inclosa al III Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació que impulsa el Govern d’Ontinyent, i que s’articula a través del Banc Municipal de Naus i Locals.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha animat a als propietaris a inscriure’s en el Banc de Naus creat a la ciutat en 2013 i que ja supera el mig centenar d’espais en oferta, i també feia una crida a les empreses a aprofitar tots els avantatges que ofereix el III Pla de Reactivació Econòmica: “un pla que suposa un nou pas en la nostra aposta pels emprenedors, l’ocupació, les inversions, i en definitiva l’impuls de la ciutat com a generadora de feina”, manifestava.

Úbeda afegia que aquesta convocatòria d’ajudes al lloguer, publicada a la web municipal www.ontinyent.es en l’apartat de Promoció Econòmica, serveix per concedir ajudes de fins el 50% del cost mensual de l’arrendament del local o nau industrial, amb una quantia màxima de 150 euros mensuals per als locals i de 300 euros mensuals per a les naus industrials, amb un import total màxim de 900 euros per beneficiari en cas de locals, i de 1.800 euros en cas de naus industrials.
Podran sol·licitar estes ajudes les persones físiques o jurídiques, que inicien una activitat empresarial que haurà d’estar ubicada en els polígons industrials o en els carrers Maians, Josep Melcior Gomis, Plaça Sant Domingo, i Alcalde Paco Montés. L’inici de l’activitat en el local objecte de subvenció s’ha de produir durant l’any de la convocatòria per a la qual se sol·licita l’ajuda, prenent com a referència la data d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris (IAE).

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL conclou els seus econtres empresarials amb la participacio de Soledad Berbegal de Actiu

La Consellera i Responsable de Reputació Corporativa de Actiu, Soledad Berbegal, ha sigut la convidada …