728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Empreses i comerços > Més de 27.000 participants i 33 guanyadors en la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”

Més de 27.000 participants i 33 guanyadors en la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”

La campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” ja té guanyadors, un total de 33, d’entre les 27.200 butlletes participants. El palau de la Vila d’Ontinyent acollia aquest dimarts el sorteig de regals d’esta iniciativa de dinamització comercial impulsada pel Govern d’Ontinyent en el marc de la campanya nadalenca “Ontinyent Il·lusiona”, que comptava amb la col·laboració de les associacions de comerciants locals, i ha estat oberta a tot el comerç de la ciutat.

Cada premi consta d’un xec regal pel valor de 50 euros, que cal gastar fins al 3 de febrer en quasevol dels 83 comerços participants en la campanya, que reparteix en total 1650 euros entre els clients que han fet les seues compres a Ontinyent entre el 3 de desembre i el 5 de gener.

EconomyCash Juny

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i un grup de representants de les diverses associacions de comerciants, (Sant Rafel, Comerç IN, SOC i AHVAL) eren els encarregats d’extraure els noms dels guanyadors i els seus corresponents regals a les urnes on estaven les 27.200 butlletes participants comptabilitzades. Els agraciats i agraciades seran ara avisats telefònicament per tal d’acudir a replegar els seus premis en un acte públic que tindrà lloc la propera setmana al palau de la Vila.

Úbeda tenia paraules d’agraïment tant per als comerciants que han participat de la iniciativa com per als clients dels establiments locals que han optat per fer les seues compres nadalenques a Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Rodríguez: “els efectes del canvi climàtic van a perdurar, el col·lector no pot seguir més dins del riu”

L’alcalde xifra en 15 milions els danys provisionals al terme i reclama a les administracions superiors “que no desvien la mirada” i facen la inversió necessària al sistema de depuració d’aigües d’Ontinyent