728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > En marxa diferents obres de millora del Polígon del Carrascot de l’Olleria

En marxa diferents obres de millora del Polígon del Carrascot de l’Olleria

Han començat les obres de millora del Polígon industrial del Carrascot, concretament les de construcció d’un dipòsit contra incendis i la instal·lació d’un circuit de càmeres de seguretat. Les dos han d’estar acabades abans que acabe l’any i estan finançades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE. Finalment l’empresa adjudicatària per construir el dipòsit contra incendis, de les 5 que es presentaren, ha estat  Ingenia Castellón Omega S.L. mentre que la instal·lació d’un circuit de càmeres  de seguretat, ha estat adjudicat a l’empresa Ceteck Tecnológica S.L.

El projecte inicial del dipòsit ha estat modificat després de reunir-se amb els bombers, com explica Ruth Martínez, Regidora d’Urbanisme: ‘ ells ens suggeriren que al dipòsit li férem dues eixides d’aigua directes que els permetrà en cas d’incendi poder connectar les manegues directament al dipòsit i no a les boques antiincendis com estava previst al projecte inicial. D’aquesta manera es podrà actuar contra el foc més ràpidament’.

Pel que fa la instal·lació del circuit de càmeres de seguretat, en estos moments els treballs s’estan centrant en fer tot el cablejat, donat que hi ha zones del polígon que no disposen de llum i cal instal·lar-la. En breu es col·locaran les diferents càmeres.

La tercera de les actuacions que va a portar-se a terme, la instal·lació de barreres vegetals està previst que comence a partir de la setmana que ve.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent amplia l’oferta d’operacions en els seus caixers

L'entitat treballa en diferents projectes tecnològics adaptats a la nova realitat digital