728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > L’Olleria celebra aquest cap de setmana la III Fira Outlet de Sant Antoni

L’Olleria celebra aquest cap de setmana la III Fira Outlet de Sant Antoni

Els comerciants de l’Olleria celebren aquest cap de setmana la III Fira Outlet de Sant Antoni als baixos del Mercat Municipal. Una fira, que obrirà les seues portes dissabte a les 17 h, i en la que es poden trobar tot tipus de productes amb importants descomptes: des de roba, complements,  plantes, decoració, restauració, perruqueria, tendes d’animals, herboristeria, gimnàs… Com explica Rebeca Martínez, Presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Olleria “ el mercat de l’Olleria es convertirà aquest cap de setmana en un xicotet centre comercial, amb productes de tot tipus,  en un mateix espai. Una iniciativa atractiva per a tots: a nosaltres ens ajuda donar-nos a conèixer, i a la gent li facilita les compres perquè ho té tot a la mà, i amb importants descomptes”.

Per ambientar-la hi haurà una xaranga dissabte de vesprada i música en directe el diumenge, a més d’atraccions infantils per als més menuts com ara el bou mecànic, un futbolí unflable i tallers de globoflexia i gomaeva, entre d’altres. També es faran dos sortejos, un dissabte i altre diumenge de vesprada, de 5 premis cadascun d’ells  entre tots els que hagen comprat.

La Fira, que compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Olleria, disposarà també d’un racó solidari, explica Gemma Vidal, Regidora de Promoció Econòmica: “ aquesta és una de les novetats d’enguany, i l’objectiu és que la gent que ho desitge puga portar aliments, roba, joguets, etc. que no utilitze i que després associacions com Caritas i els Scouts s’encarregaran de repartir entre les persones més necessitades del poble”.
L’horari de la Fira serà dissabte de 17 a 22 i diumenge d’11 a 19h.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Fòrum IMAST es centrarà amb la gestió del coneixement i la innovació públic-privada

Hi haurà taules redones i xerrades sobre aspectes com la relació de la innovació amb la internacionalització, l’economia circular o la incorporació del talent al món empresarial