728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > L’empresa ontinyentina ESET Espanya arreplega el premi per la seua excel·lència en seguretat informàtica

L’empresa ontinyentina ESET Espanya arreplega el premi per la seua excel·lència en seguretat informàtica

Coincidint amb el vintè aniversari de la delegació valenciana del diari La Razón, dilluns passat es va celebrar la gala de lliurament dels seus primers premis a la Comunitat Valenciana amb els quals es destaca la trajectòria i excel·lència en el seu treball de diferents empreses, entre elles ESET Espanya.

Més de 300 convidats representants de la societat valenciana i del món empresarial i polític es van congregar en l’acte presidit per Ximo Puig, president de la Generalitat, qui va anar l’encarregat de lliurar els guardons amb els quals el diari homenatja a homes i dones, entitats, institucions i organismes que amb el seu treball han contribuït i contribueixen a la prosperitat de la Comunitat.

En aquesta primera edició dels premis es va destacar a l’empresa ontinyentina ESET Espanya, que porta més de 30 anys innovant en ciberseguridad, per la seua trajectòria en seguretat informàtica. Matías Zublena, director d’operacions, i Carlos Tortosa, responsable de grans comptes i desenvolupament de negoci, van arreplegar la distinció. Tortosa va aprofitar l’ocasió per a agrair al CEO de la companyia, Vicente Coll, la seua llance en apostar pel sector de la seguretat informàtica quan era alguna cosa incipient i seguir estant a l’avantguarda 30 anys després. També va reivindicar el lloc en el mapa de les ciutats com Ontinyent “perquè tot no està a Madrid o a Barcelona, en molts llocs de la Comunitat Valenciana, com Ontinyent, es poden fer coses grans, sobretot ara amb els avantatges que suposa la digitalització”, va argumentar.

Avui dia, la companyia, és coneguda en tot l’àmbit estatal com ESET Espanya, i compta amb una xarxa de més de 4.200 partners, sent el representant i distribuïdor oficial dels productes ESET i les seues aliances tecnològiques per a Espanya i Andorra. No obstant açò, Ontinet.com, el grup empresarial que hi ha darrere de ESET Espanya, va nàixer com una xicoteta tenda d’informàtica en el barri de San José. No obstant açò, els anys i l’experiència adquirida han permès a aquesta PIME convertir-se en l’empresa capdavantera que és avui dia, per la qual han rebut diversos premis per la seua labor com el recollit ahir.

L’empresa ontinyentina ofereix productes de seguretat per a empreses i particulars “no solament els ordinadors de sobretaula o portàtils necessiten un bon producte de seguretat per a protegir-nos del malware o del temut ransomware. També els smartphones, les tabletas o les Smart TV s’han convertit en objectiu dels ciberdelincuentes”, expliquen. Però, a més, al marge del negoci, l’empresa destaca per tenir un ferm compromís amb la societat i est radica a incrementar la conscienciació en seguretat de la comunitat. “Des de ESET Espanya considerem que qui està entre la pantalla i la cadira és qui té el major poder de decisió i, per tant, és qui ha de saber com actuar en cas de dubte, no es tracta simplement de tenir un antivirus instal·lat, sinó de donar les eines que els usuaris necessiten per a saber reaccionar”, afirmen. En pro d’aquest compromís social acudeixen a col·legis, instituts, universitats, associacions i fins i tot empreses amb l’objectiu de difondre el bon ús d’Internet i la tecnologia, perquè conèixer les amenaces i fomentar les bones pràctiques en l’empresa resulta essencial a dia d’avui per a evitar infeccions i atacs.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

INNOVALL desenvolupa la seua plataforma de dinamització internacional amb el suport d’IVACE

En l’actualitat, la internacionalització de les entitats és clau per a mantenir la competitivitat empresarial. Vivim i …