fitur 2019
Home > Economia > Empreses i comerços > L’associació SOC presenta la campanya comercial “Ontinyent, m’enamores”

L’associació SOC presenta la campanya comercial “Ontinyent, m’enamores”

L’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC premiarà les compres als seus establiments associats amb la campanya “Ontinyent, m’enamores”, que estarà activa en les dates prèvies a Sant Valentí. L’Ajuntament d’Ontinyent col·labora amb una iniciativa que ha estat presentada hui pel regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, el President de SOC, Toni Molina, i el coordinador de l’associació, Enrique Mollà, qui explicaven que entre els clients que realitzen compres als comerços associats entre el 28 de gener i el 10 de febrer optaran a premis com ara 2 escapades de cap de setmana en pensió completa, un sopar, una sessió de perruqueria, un tractament facial o una sessió de maquillatge.

Pablo Úbeda agraïa a SOC “el seu treball per la dinamització comercial a la ciutat amb iniciatives com aquesta, que fan més atractiu a veïns i visitants optar per Ontinyent com a lloc on realitzar les seues compres”. Toni Molina i Enrique Mollà agraïen al seu torn el recolzament de l’Ajuntament i puntualitzaven que “el eslogan que hem emprat, “Ontinyent, m’enamores”, no es limita només a la festa de Sant Valentí. Volem donar a entendre que la ciutat enamora, que ací tenim serveis de tota classe a disposició tant dels nostres veïns i veïnes com de la gent d’altres localitats dels voltants”, manifestaven.

EconomyCash Juny

El sorteig dels premis es realitzarà el 10 de febrer a les 20:30 hores en les dependències de l’associació, avisant-se a les persones agraciades via telefònica i publicant els resultats en les xarxes socials. Els premis s’hauran de gaudir entre el 13 de febrer i el 5 de març d’enguany.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música i cervessa artesanal el pròxim cap de setmana

El festival, amb entrada gratuïta, tindrà lloc el proper 21 i 22 de juny a l'esplanada de Tortosa i Delgado