fira comarques 2019
Home > Economia > Empreses i comerços > L’Associació d’Emprenedors Rurals organitza formacions gratuïtes

L’Associació d’Emprenedors Rurals organitza formacions gratuïtes

El pròxim 9 de juliol s’iniciaran les primeres accions formatives promogudes des de l’Associació d’Emprenedors Rurals (AER), i emmarcades dins de la campanya Forma’t- AER. Aquesta iniciativa, que naix amb el suport de la Conselleria d ́Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, pretén fomentar l’empreniment en zones rurals, i donar suport a aquells que ja hagen iniciat la seua activitat professional, o tinguen un projecte per a dur a terme.

Els tallers tindran un caràcter pràctic, i aspiren a oferir solucions directes als problemes més usuals de l’emprenedor. Des de AER, s’ha pretès abastar un ampli rang de temàtiques, de manera que siga una activitat plural i que cobrisca al màxim les necessitats de l’emprenedor rural. Per açò, s’han programat tallers des de les finances de l’autònom, fins a tallers de disseny per a la promoció en xarxes socials, passant per cursos d’anglès per a l’àmbit empresarial, o agricultura ecològica.

Els tres primers tallers es realitzaran en el Soterrani dels Idees – Coworking d’Ontinyent, en el carrer Maians 19. Serà el 9 de juliol, per al taller de Finances per a Emprenedors, l’11 de juliol per al taller de Models Negocis per a emprenedors i el 12 de juliol tindrà lloc el taller de Creació d’imatges per a la Promoció de Negocis.

L’Àgora d’Alcoi acollirà aquests mateixos tallers els dies 19, 23 i 25 de juliol, relatius a Finances, Creació d’imatges i Models de Negoci, respectivament.
Així, s’estan ultimant els detalls i dates per als tallers de setembre i octubre, programats per a les zones d’Utiel-Requena i en la província de Castelló.
Les inscripcions són gratuïtes i es realitzen des de la pàgina web de aer: www.emprendedoresrurales.com. Més informació en info@emprendedoresrurales.com
Para més informació de la programació pots entrar en www.emprendedoresrurales.com o seguir-nos en Twitter (@EmprendeAER) o Facebook (facebook.com/aerasociaciondeemprendedoresrurales)

AER és una entitat sense anime de lucre que promou l’empreniment en l’àmbit rural des de la perspectiva de l’ajuda mútua. La seua filosofia es basa en connectar tots els emprenedors de l’entorn rural per crear xarxes d’ajuda mútua i generar sinergies, ajudant a evitar el despoblament i revitalitzant l’economia rural.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Mavi Mestre participa a les trobades empresarials de COEVAL

Mestre remarcava la trajectòria de la universitat i el referent educatiu que ha fet aconseguir diferents reconeixements nacionals i internacionals