fitur 2019
Home > Economia > Empreses i comerços > La PRT presentarà a les formacions polítiques les seues peticions abans de les eleccions

La PRT presentarà a les formacions polítiques les seues peticions abans de les eleccions

Els representants de la Plataforma per la Reindustrialització Industrial, Vicent Donat (COEVAL), Natxo Gómez (FEDAC) i Héctor Torrente (IBIAE), van tractar assumptes rellevants per a les empreses i els territoris de la Vall d’Albaida, l’Alcoià-El Comtat i la Foia de Castalla en la seua primera cita anual. És important destacar que la Plataforma per la Reindustrialització Territorial ve reunint-se des de l’any 2014.

Un dels principals acords presos és l’elaboració d’un document de peticions per a totes aquelles formacions polítiques que es presenten a les pròximes eleccions autonòmiques del mes de maig. Aquest document serà entregat en vespres de les mateixes i recollirà totes aquelles inquietuds en matèria empresarial i industrial.

EconomyCash Juny

Un altre dels temes abordats va ser el desenvolupament de l’acabada d’aprovar Llei d’Àrees Industrials. La Plataforma per la Reindustrialització Territorial advoca per aplicar-la al més prompte possible. Per a això, COEVAL, FEDAC i IBIAE compten amb una sèrie d’informes sobre els polígons industrials en els quals es troben les seues empreses. No cal oblidar que la Plataforma va presentar en el seu moment el Projecte AIC (Àrees Industrials de Qualitat), element de partida sobre el qual s’ha cimentat la Llei d’Àrees Industrials.

D’altra banda, la Plataforma continua preocupada per la situació actual de la Formació Professional i la inexistència de personal qualificat per a treballar. L’FP ha d’estar adaptada a les necessitats de cada territori. Per tant, ajustada i contextualitzada de manera singular a les indústries de la Vall d’Albaida, l’Alcoià-El Comtat i la Foia de Castalla.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música i cervessa artesanal el pròxim cap de setmana

El festival, amb entrada gratuïta, tindrà lloc el proper 21 i 22 de juny a l'esplanada de Tortosa i Delgado