728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > La OTK tancada per incomplir el PGOU

La OTK tancada per incomplir el PGOU

La setmana passada, la Policia Local d’Ontinyent tancava els tres accessos a la discoteca OTK, així com el tancament i segellat dels comptadors de llum i aigua, després que una resolució d’alcaldia ordenés el tancament immediat de les instal·lacions per no adequar-se als nous usos que marca el Pla General d’Ordenació Urbana de la ciutat.

Aquest pla, ha qualificat el terreny on està instal·lada la discoteca com a ús públic dotacional, el que permet la instal·lació de col·legis, residències, ambulatoris, o centres d’atenció a majors, com és el cas del CEAM que es troba ubicat a pocs metres. Per aquest motiu, el propietari de la instal·lació no pot accedir a la renovació de la llicència per no poder adaptar-se als usos del PGOU

EconomyCash Juny

Aquest tancament no és nou, ja que en 2013, ja es va ordenar el seu tancament a causa de diverses denúncies i queixes dels veïns per l’excés de soroll i incompliment de la llicència. Posteriorment, a Octubre del mateix any, un jutge ordenava la suspensió cautelar del tancament, el que ha permés lús continuat del local fins avui en dia per la revisió del PGOU de la ciutat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent impulsa un pla per a reafirmar la igualtat entre el seu personal

L'entitat, immersa en un projecte global de responsabilitat social corporativa, actualitza la seua normativa interna per a consolidar el seu compromís amb la igualtat.