fitur 2019
Home > Economia > Empreses i comerços > La Mancomunitat mostra al sector el potencial del cicloturisme

La Mancomunitat mostra al sector el potencial del cicloturisme

El departament de turisme de la Mancomunitat, a més de promocionar la comarca, realitza una sèrie de cursos de formació per al sector com el que se celebra ahir i hui de vesprada al voltant del cicloturisme i les seues necessitats impartit pel dissenyador del Roda la Vall, Jordi Salarich. Unes sessions impartides pel creador de Roda la Vall, les rutes cicloturístiques de la Vall d’Albaida. Com explica el president de la Mancomunitat i responsable de l’àrea, Vicent Gomar, «la creació d’infraestructura i promoció que ens permet el Pla de Competivitat turística s’ha d’acompanyar de la formació del personal que s’hi dedique perquè el factor humà i empresarial és clau en el desenvolupament de qualsevol sector econòmic».

Eixa és, precisament, la línia del següent curs de formació turística que s’oferix en col·laboració amb el CdT: “Contagia ​​la teua hospitalitat”. Se celebrarà en dues sessions el 25 i 26 d’abril de matí, dimecres adreçat al sector privat, com ara allotjaments, restaurants, museus, cellers, empreses de la industria turística; i dijous al públic: agents de desenvolupament local, tècnics de turisme, personal de l’administració o associacions. Un taller adreçat a remarcar el caràcter obert, inclusiu i amigable de la gent de la Vall d’Albaida en línia amb la hospitalitat mediterrània per tal de millor el servici als turistes i els ciutadans.

EconomyCash Juny

A més, el pròxim 12 de març a les 17 hores en la seu de la Mancomunitat se celebrarà una jornada per a presentar el programa d’impuls al producte de turisme experiencial que es posarà en marxa amb la tercera anualitat del Pla de Competitivitat de la Vall d’Albaida, seguint el camí iniciat en la reunió del passat mes de gener amb la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) per tal de crear un catàleg d’activitats turístiques basades en la tradició agrícola, artesanal i industrial de la comarca.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Cabedo presideix la primera reunió d’assumptes comarcals i àrees empresarials

COEVAL satisfeta per què la Confederació Empresarial li confie la direcció d'una comissió de treball tan important