amic ficcions
Home > Economia > Empreses i comerços > Jornada formativa sobre Indústria 4.0 i eficiència energètica a Ontinyent

Jornada formativa sobre Indústria 4.0 i eficiència energètica a Ontinyent

La seu de COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), situada a Ontinyent, acollirà una jornada formativa organitzada per ASELEC (Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València) – FEMEVAL (Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana) i inclosa en la iniciativa “València Indústria Connectada 4.0” que se celebrarà dijous que ve, 4 d’octubre, a les 16 hores a Ontinyent, concretament en la citada seu de COEVAL i serà impartida per l’ITE (Institut Tecnològic de l’Energia). Per a obtenir més informació i inscriure’s en la Jornada cal dirigir-se al telèfon d’ASELEC-FEMEVAL: 96 371 97 61.

La jornada tractarà un tema important per a les empreses i el territori com és l’adaptació a una situació que ha arribat per a quedar-se: la indústria 4.0 i la importància de l’eficiència energètica en aquest tema.

El contingut fonamental que es tractarà en la jornada fa referència a conéixer la transformació digital per a una indústria més competitiva, quines tecnologies han de ser aplicades a l’eficiència energètica i quina ha de ser la visió de l’impacte de les tecnologies indústria 4.0 en l’empresa.

A causa de l’especial relació de col·laboració contínua que duen a terme COEVAL i ASELEC s’ha decidit celebrar una de les quatre jornades que FEMEVAL organitza en la província de València a Ontinyent (les tres restants seran a València, Gandia i Puçol), concretament en la Seu de COEVAL, per a facilitar que les empreses de la Vall d’Albaida i comarques veïnes puguen conéixer els continguts d’aquesta interessant jornada.

Font: COEVAL

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

1’5 milions d’euros en inversions per la sostenibilitat i contra el canvi climàtic en 2020

Sayo Gandia avança que el treball per mitigar l’impacte ambiental serà un dels principals objectius del Govern d’Ontinyent als propers anys