728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Empreses i comerços > Fins a 5.000€ per crear empreses vinculades a les noves tecnologíes a Ontinyent

Fins a 5.000€ per crear empreses vinculades a les noves tecnologíes a Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat la creació des de l’Ajuntament d’un “Xec d’Innovació” de fins a 5.000 euros per afavorir la creació d’empreses relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la ciutat. El primer edil realitzava aquest anunci durant la cloenda del VII Fòrum I+T, jornada d’innovació i tecnologia organitzada per l’Ajuntament i el Clúster Innovall. Jorge Rodríguez explicava queaquest “Xec d’Innovació” “vol ser un nou pas per recolzar a les empreses dins totes les que estem posant en marxa dins el IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació, dins la línia que vam encetar en arribar al Govern per tal d’afavorir un canvi de paradigma al qual l’administració deixe de ser vista com un element que posa problemes per a passar a entendre’s com un aliat de l’empresa i la innovació”, assenyalava.

Abans, durant l’obertura de la jornada, la regidora d’Innovació, Rebeca Torró, i el president d’Innovall, Rafael Pla, coincidien en destacar la importància “de la col·laboració públic privada que a Ontinyent queda ben palesa en el treball conjunt que han vingut fent als últims 7 anys l’Ajuntament i el Clúster Innovall per afavorir la innovació, la cooperació i la internacionalització de les nostres empreses”, assenyalaven.

A esta jornada, a la qual acudien els regidors de Promoció Econòmica i Territori, Pablo Úbeda i Jaime Peris, així com nombrosos representants del món empresarial, enguany s’aprofundia precísament en la gestió del coneixement i la innovació en la col·laboració públic-privada, amb taules redones i xerrades sobre aspectes com la relació de la innovació amb la internacionalització, l’economia circular o la incorporació del talent al món empresarial. La jornada finalitzava amb el lliurament d’uns diplomes als alumnes dels Instituts d’Educació Secundària Jaume I, L’Estació i Pou Clar per la singularitat i innovació dels seus projectes de final de titulació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL conclou els seus econtres empresarials amb la participacio de Soledad Berbegal de Actiu

La Consellera i Responsable de Reputació Corporativa de Actiu, Soledad Berbegal, ha sigut la convidada …