728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Empreses i comerços > Els empresaris de la Vall i la Safor reivindiquen la finalització de l’autovia del Morquí a la Generalitat

Els empresaris de la Vall i la Safor reivindiquen la finalització de l’autovia del Morquí a la Generalitat

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent, ha sigut el lloc escollit per COEVAL i la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) per a dur a terme una reunió de treball empresarial en la qual els representants de FAES van conéixer i felicitar al nou president de COEVAL, Javier Cabedo, i van agrair la bona relació mantinguda entre ambdues entitats durant la presidència de Rafael Pla. Es va acordar impulsar la cooperació entre ambdues associacions empresarials multisectorials i comarcals per a avançar en solucions referides a temes d’interés comú que ajuden a vertebrar tots dos territoris i la Comunitat Valenciana. Per part de FAES van participar en la reunió el seu president, Rafael Juan i el vicepresident de FAES i president del Cercle d’Economia de la Safor, Ramón Soler. Per part de COEVAL, a més dels citats va participar també Vicente Donat, secretari general de COEVAL.

En concret s’ha acordat que FAES i COEVAL unisquen les seues forces per a reivindicar davant la Generalitat la finalització de l’autovia del Morquí, via de comunicació que uneix la Vall d’Albaida i la Safor i que és una infraestructura essencial per al desenvolupament econòmic i social de tots dos territoris i de la Comunitat Valenciana, en ser una via de comunicació del litoral valencià amb Madrid.

EconomyCash Juny

La reivindicació de FAES i COEVAL compta amb el suport de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), que en el seu recent informe sobre les infraestructures que necessita la Comunitat Valenciana inclou expressament la prolongació de l’Autovia CV60 (Gandia-El Morquí), en el tram Terrateig-enllaç A7.

FAES i COEVAL esperen que la Generalitat s’implique definitivament en la finalització d’aquest important tram d’autovia que és de la seua competència, ja que amb la millora de les comunicacions es vertebra amb fets el territori i s’impulsa l’activitat econòmica de comarques que estan equidistants dels ports i aeroports de València i Alacant i amb una ubicació estratègica privilegiada, però que veuen llastrada la seua competitivitat per comptar amb infraestructures incompletes com aquesta, malgrat la demanda històrica de la seua finalització. FAES i COEVAL consideren que la Generalitat ha de donar a escala pressupostària un pas endavant que faça possible la finalització de l’autovia del Morquí, eix vertebrador de la Comunitat Valenciana i que obri noves oportunitats de desenvolupament econòmic per a la Vall d’Albaida, la Safor i la Comunitat Valenciana.

Finalment, FAES i COEVAL es posen a la disposició de la Generalitat per a treballar conjuntament amb l’Administració Autonòmica en l’esperada solució que permeta completar l’autovia del Morquí.

Font: COEVAL i FAES

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Directe: Esmorzar de la Llàgrima Ontinyent 2019

Segueix en directe el primer acte de la setmana gran de les festes de Moros …