728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > Empresaris i alcaldes d’Argentina estudien el model de promoció comercial d’Ontinyent

Empresaris i alcaldes d’Argentina estudien el model de promoció comercial d’Ontinyent

Un grup de 40 empresaris i alcaldes de diversos municipis d’Argentina han visitat Ontinyent per estudiar el model de promoció comercial de la capital de La Vall d’Albaida. Es tracta d’una delegació de la Confederació Argentina de la Mitjana Empresa (CAME), l’organització empresarial d’implantació nacional més important d’Argentina, que aglutina més de 528.000 empreses, que en 2016 ja va desplaçar altra expedició semblant, i que visita estos dies ciutats intermèdies considerades com a referent comercial d’activitats de promoció i animació singular a la Comunitat Valenciana i Andalucía.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, la Presidenta i la Gerent de Comerç IN, Mª José Alhambra i Amparo Boscá ,rebien a l’expedició argentina a la Plaça de la Concepció, per mostrar-los les actuacions executades per rehabilitar l’edifici de Paduana i crear l’adjacent pàrking de Sant Francesc, així com l’espai on s’ubicarà el Museu Tèxtil. Igualment, se’ls va mostrar El Teler com a exemple de centre comercial inserit en el casc urbà, i se’ls va explicar campanyes com Ontinyent al Carrer, la decoració de la qual van poder fotografiar.

Pablo Úbeda atenia un extens torn de preguntes per part dels visitants, que es van mostrar especialment interessats per les millores urbanístiques executades i en execució als voltants del carrer Martínez Valls, així com el positiu impacte d’aquestes millores en el comerç de la zona. El regidor manifestava que “és un plaer que una delegació com aquesta estiga disposta a conèixer el model de gestió comercial que estem duent a terme en Ontinyent, estem encantats que se’ns considere un model de treball per posicionar la ciutat com a referent en compres i serveis”, destacava.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nico Calabuig: “Treballarem més i millor per Ontinyent amb un equip competent, il·lusionat i propositiu”

La candidatura “Ontinyent: un Compromís necessari, un riu de possibilitats” desgrana les principals prioritats per fomentar l’economia local i fa una crida a sumar “tota la gent que vulga construir un futur més pròsper, just, sostenible i participatiu per a Ontinyent”