fira 728×90
Home > Economia > Empreses i comerços > Els maniquins de la plaça Concepció volen fomentar la compra en el comerç local

Els maniquins de la plaça Concepció volen fomentar la compra en el comerç local

La Confederació d’Empresaris del Comerç Valencià (CECOVAL) ha presentat aquest matí, la campanya “Tots amb el Comerç Local”.

Aquesta acció, que s’ha plantejat com una campanya d’intriga –teaser- amb l’objectiu de generar curiositat i expectació entre els ciutadans, ha mantingut en suspens als veïns d’Ontinyent que, durant dos dies, han conviscut amb més de 20 maniquins situats en la Plaça de la Concepció d’Ontinyent.

Les figures es van col·locar la matinada del 20 de novembre en aquest emblemàtic espai de la ciutat. Tematitzats amb peces de vestir i complements de tot tipus alguns d’ells portant samarretes amb el hashtag #LaCiudadEsNuestra, els maniquins han romàs fins a hui en la Plaça de la Concepció, atraient l’atenció dels veïns que cada dia passen per aquesta concorreguda zona de la població.

El principal objectiu de la campanya de CECOVAL és promoure el comerç local, tenint en compte la proximitat de les festes de Nadal, on el consum s’incrementa de manera considerable. En aquest sentit, des de la Confederació s’ha involucrat a tot el teixit comercial valencià, sota el paraigua d’aquesta iniciativa comuna, amb la qual es pretén traslladar al consumidor una imatge de compromís total per part dels comerços valencians.

A més d’Ontinyent, l’acció s’ha desenvolupat al mateix temps en les 3 capitals de província, València, Castelló i Alacant i en les localitats de Torrent i Gandia.

La presidenta de CECOVAL, Isabel Cosme, s’ha felicitat per l’èxit d’aquesta iniciativa amb la qual “es pretén posar de manifest la importància del sector del comerç a la Comunitat Valenciana, la seua proximitat, atenció especialitzada, singularitat, sent un dels principals motors econòmics i impulsors i generadors d’ocupació, estable i de qualitat”. Així mateix, ha destacat la importància que té, avui dia, l’associacionisme empresarial, fomentant la cooperació i la cohesió, creant un escenari comú que facilite l’acostament entre les empreses, l’intercanvi d’experiències i la cerca de solucions conjuntes.

Per la seua banda, el vicepresident de Cecoval, Rafael Vaello, explicava que “aquesta acció posa de manifest la importància de l’associacionisme que permet fomentar la cohesió i la cooperació entre empreses i ciutats, intercanviant experiències i cercant solucions conjuntes”. Vaello agraïa la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana en aquesta campanya.

Des de Comerç IN, la secretària de la junta directiva, MªJosé Alhambra destacava la intriga que aquest tipus d’iniciativa ha creat entre la ciutadania i els mitjans de comunicació. “Entre tots difonem la importància del xicotet comerç en el qual es pot trobar de tot, i que destaca per la seua proximitat, atenció personalitzada, singularitat i també per la innovació, com ho demostra aquest tipus d’accions”.
El regidor coordinador de Política Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pablo Úbeda, incidia en “la predisposició que sempre tenim des del Consistori per a recolzar i col·laborar amb totes aquestes iniciatives que suposen un impuls per al comerç local de la ciutat, una col·laboració que ha afavorit l’increment en la densitat comercial d’Ontinyent i que a més és tot un referent en matèria de dinamització”.

CECOVAL explica en l’actualitat amb federacions i associacions, tant sectorials (mobles, tèxtil, metall, fleca, etc) com a territorials, sent una organització empresarial de caràcter autonòmic, portaveu únic i representant dels interessos del comerç de la Comunitat Valenciana en la patronal nacional, la Confederació Espanyola de Comerç (CEC), on ostenta una de les vicepresidències.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

La PRT es reuneix amb Rafael Climent per a merjorar l’FP en el territori

Els representants de la Plataforma per les Reindustrialització Territorial(COEVAL-FEDAC-IBIAE)han mantingut una nova reunió de treball …