Home > Economia > Empreses i comerços > Els comerços IN d’ontinyent es sumen al black friday amb promocions especials durant 3 dies

Els comerços IN d’ontinyent es sumen al black friday amb promocions especials durant 3 dies

La febre mundial del “Black Friday” també ha arribat a Ontinyent. Els comerços i serveis In han presentat una campanya de compres úniques amb el Black Friday dels comerços In, que tindrà lloc entre el dijous 24 i el dissabte 25 de novembre. Un total de 30 establiments adherits a la associació oferiran així als consumidors una oportunitat per avançar les compres de Nadal a preus molt competitius en moda home, dona i xiquets, llenceria, calçat, complements, joieria, òptiques, alimentació, salut i benestar, deport, oci i tecnologia, joguets, llar o decoració.

A més, totes les compres realitzades durant el dissabte entraran en el sorteig de 20 premis de 20€, remarcant des de l’associació “ el doble benefici que tindran els compradors, ja que per una banda podran encontrar interesants ofertes i promocions en els establiments participants per avançar-se en les seues compres en l’època de Nadal i al mateix temps poder resultar guanyadors d’algun dels premis sortejats entre les compres que passen la Targeta In”. Avantatges per a la butxaca i tracte preferent amb premis a la fidelitat per part d’una Associació que treballa intensament per la promoció del comerç d’Ontinyent.

Amb aquesta campanya es premia als clients de la associació, incideix també en el seu objectiu de potenciar les ventes en el comerç urbà, demostrant que en Ontinyent i el seu xicotet comerç “ es pot encontrar de tot, inclús les promocions com aquesta que es fan a nivell mundial i en tot tipus d’establiments.” Els comerços adherits a esta iniciativa estaran convenientment identificats amb cartells i bandes en els aparadors, globus i moqueta com a reclam, per a que veïns i visitants els identifiquen fàcilment. Les promocions no seran acumulables amb altres pròpies de cada establiment i únicament seran vàlides durant eixos tres dies de novembre fins esgotar existències.

La campanya compta amb el recolzament de l ‘Ajuntament d’Ontinyent i de la Generalitat Valenciana mitjançant la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball que engloba la Direcció General de Comerç, en questa ocasió també compta amb el recolzament de Cecoval (Confederació d’empresaris del Comerç Valencià) i amb el recolzament constant de Coeval.

Els Comerços In estaran “Oberts per Fira” amb premis a les compres realitzades en el matí del 21 de novembre

Els comerços In d’Ontinyent iniciaran la pròxima setmana la apertura especial de diversos comerços i serveis In el dilluns de Fira, festiu local. Així, el ,matí del 21 de novembre veïns i visitants trobaran oberts els establiments associats que facilitaran les seues compres amb premis i promocions especials. Totes les compres realitzades durant este matí entraran en el sorteig de 10 premis de 20€, amb tan sols passar la Targeta In.

Des de l’associació s’ha explicat que amb iniciatives com aquesta persegueixen “captar l’atenció del client potencial d’Ontinyent i la seua àrea d’influència, ja que ampliar el horari comercial tradicional s’aconsegueix un major numero de visites en els establiments participants, permetent una millor valoració del nostre comerç del centre urbà i un major impacte en el volum de compres realitzades en ell.”

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El conseller delegat de Dulcesol participa en la 3ª Edició de les trobades empresarials de COEVAL

El Conseller Delegat del Grup Dulcesol Rafael Juan ha participat en la 3ª Edició de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *