ua 2018
Home > Economia > Empreses i comerços > El director regional de “El Corte Inglés” es reunix amb COEVAL
Encontre empresarial COEVAL amb el Director Regional de El Corte Inglés

El director regional de “El Corte Inglés” es reunix amb COEVAL

Director Regional d’El Corte Inglés Juan Sabater ha participat en les Trobades Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida (COEVAL), acompanyat per Carlos Alfonso, Responsable a València de l’Assessoria Jurídica i Relacions Externes d’El Corte Inglés. La Trobada Empresarial de COEVAL amb els directius de la destacada marca de grans magatzems ha comptat amb l’assistència d’una nodrida representació dels empresaris comarcals.

El Director Regional d’El Corte Inglés Juan Sabater va agrair la invitació de COEVAL ja que per a ell és sempre molt agradable estar en una comarca tan emprenedora com la Vall d´Albaida. En la seva exposició dirigida als empresaris de COEVAL ha exposat els plantejaments en els quals es basa l’estratègia empresarial d’El Corte Inglés destacant que actualment la marca està apostant amb molta força per nous canals de venda com la venda online adaptant-se a les noves tendències que els consumidors demanden, tot això mantenint la seva personalitat com a marca compromesa amb l’oferta d’una àmplia gamma de marques de qualitat tal com ha fet durant les seves més de 75 anys de vida.

Després de la intervenció del Director Regional del Corte Inglés es va desenvolupar un interessant col·loqui amb els representants empresarials després del qual es va concloure que El Corte Inglés té les portes obertes a aquelles empreses de COEVAL que tinguin interès a treballar amb ells, la qual és un dels objectius que les Trobades Empresarials organitzades per COEVAL tenen: acostar a destacades empreses a la comarca perquè el teixit empresarial de la Vall d´Albaida pugui tenir oportunitats de treballar amb les mateixes.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Empresaris i alcaldes d’Argentina estudien el model de promoció comercial d’Ontinyent

Una delegació de 40 persones visiten la ciutat per conèixer més a fons els diversos aspectes de la gestió municipal que dinamitzen el comerç a la ciutat