ontimedieval728
Home > Economia > Empreses i comerços > “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” repartirà desenes de xecs-regal per valor de 50 euros

“Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” repartirà desenes de xecs-regal per valor de 50 euros

La campanya de promoció del comerç local “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” sortejarà més de 40 xecs-regal de 50 euros cadascun entre totes les persones que realitzen les seues compres de l’1 de desembre al 5 de gener en un dels 100 establiments adherits. La iniciativa ha estat impulsada un any més per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions de comerciants, per fomentar les compres als establiments locals durant les dates nadalenques, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”.

D’aquesta manera, per cada compra que es faça en un dels comerços participants el client rebrà una butlleta que deurà omplir i dipositar en les bústies que trobarà als mateixos establiments. Finalment, la setmana després de Reis se celebrarà un acte públic en el qual se sortejaran els xecs-regal entre totes les butlletes dipositades.

El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, animava a la ciutadania a realitzar les compres de Nadal en algú dels comerços adherits “col·laborant així amb el comerç local i el creixement d’Ontinyent com a ciutat i a la vegada podent guanyar un d’aquests premis” declarava.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL i CEV celebren una jornada de novetats ficals per al 2018 en la Vall d’Albaida

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *