ua 2018
Home > Economia > Empreses i comerços > Comerç IN tancarà la campanya de rebaixes amb la Fira Outlet

Comerç IN tancarà la campanya de rebaixes amb la Fira Outlet

Del 3 al 5 de març els comerços In aproximaran els seus productes a visitants i compradors d’Ontinyent i poblacions veïnes, en una nova edició de la Fira Oulet que organitza Comerç In amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. Els sectors de moda i complements, infantil, joieria, deport i oci, decoració i òptica, estan representats amb 14 participants en esta fira que Comerç In torna a organitzar en la nostra localitat.

La Fira Outlet, que per ales nostres establiments actua com a tancament de la campanya de les rebaixes, es realitzarà al carrer Major nº 60, front a l’església Sant Carles,. Uns baixos comercials habilitats per a la ocasió en els quals, a mode de Pop Up Store, els comerciants liquidaran el seu gènere disponible. Este local acollirà la fira d’oportunitats en una aposta que es realitza per segona vegada a cobert, per a major comoditat dels expositors i clients.

Els comerços In animen als clients a aprofitar més de 15 hores úniques en les que encontraran autèntiques oportunitats en productes de gran qualitat i primeres marques. Per als comerços serà el fi de la temporada de rebaixes i a partir d’aleshores donaran inici a la nova temporada, encara que per als clients encara els quedarà temporada per a poder comprar noves peces.
Els nostres visitants podran encontrar allí una gran varietat de roba i calçat per a homes, dones i xiquet, material Deportiu, objectes de decoració per a la casa, llenceria, joies, rellotges i complements, així com gran varietat d’articles d’òptica. Aquest serà un espai perfecte per adquirir productes a preus increïbles de 5, 10 o 20€ i descomptes molt atractius, de fins i tot al 70%, que seran els principals reclams per al públic.

En aquesta fira del estoc, els compradors son els principals beneficiaris amb productes de primera qualitat i primeres marques en preus més assequibles, una ocasió única per a beneficiar-se de les oportunitats. Des del divendres 3 de març fins al diumenge 5 de març, el recinte romandrà obert amb un horari molt atractiu, divendres de 17.30 a 21.30h, dissabte de 10.30 a 14.00 hores y de 17 a 21.30 hores i diumenge de 10.30 a 14.00.

Esta opció de venta temporal, també anomenada comercialització flash és una formula de venta que funciona en tot el mon, i que amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial en la nostra localitat, es posa en funcionament ara en un espai tancat, on el públic pot encontrar ofertes del seu comerç urbà.

Una vegada més, Comerç In suma esforços per oferir retorn als seus establiments associats i condicions avantatjoses als seus principals clients.

Aquesta acció esta inclosa dintre de la planificació anual que Comerç In porta a cap gràcies a la col·laboració i implicació del Ajuntament en aquest tipus d’accions, les quals tenen la finalitat de potenciar el comerç a la ciutat. A més de contar amb el recolzament de la Direcció General de Comerç de la Generalitat Valenciana.

Font: Comerç IN

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Empresaris i alcaldes d’Argentina estudien el model de promoció comercial d’Ontinyent

Una delegació de 40 persones visiten la ciutat per conèixer més a fons els diversos aspectes de la gestió municipal que dinamitzen el comerç a la ciutat