matricula iespouclar 728x90px
Home > Economia > Empreses i comerços > Comerç IN reivindica la figura del pare i sorteja 19 compres gratuïtes

Comerç IN reivindica la figura del pare i sorteja 19 compres gratuïtes

L’Associació Comerç IN d’Ontinyent sortejarà aquest mes de març 19 compres gratuïtes entre els seus clients al marc de la campanya “Dia del Pare, no tots els superherois porten capa”, que estarà activa del 6 al 19 de març als establiments associats de la ciutat.

L’Ajuntament d’Ontinyent col·labora amb una iniciativa que ha estat presentada pel regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i el vicepresident de Comerç In, Isidro Martínez, que animaven als veïns de la ciutat i la comarca “a fer eixe regal de reconeixement a tots els pares, i que aquest regal el compren al comerços locals”. La campanya vindrà reforçada per un vídeo promocional que es difondrà estos dies a través de les xarxes socials.

Isidro Martínez, que agraïa el suport de l’Ajuntament, explicava que “des de Comerç In volem reconèixer a tots eixos superherois sense capa que tenim a casa, que netejen, fan el sopar, visten als menuts o els ajuden amb els deures. Per això entre tots aquells i aquelles que realitzen compres als nostres establiments sortejarem 19 compres gratuïtes, amb un límit de 50 euros per premi”, manifestava.

Pablo Úbeda felicitava Comerç IN “per una proposta que combina el foment de l’activitat comercial amb la conscienciació sobre el paper dels pares en el dia a dia de les famílies”. El regidor posava de relleu “el treball exemplar de dinamització que ve fent Comerç IN als últims anys amb activitats com aquesta. La col·laboració públic-privada és fonamental per assolir el nostre objectiu comú, que és fer de la nostra una ciutat d’atracció”, concloïa.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Càndid Penalba triat president de la patronal tèxtil ATEVAL

Aquest migdia la Junta General de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana – ATEVAL, …