728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Empreses i comerços > COEVAL I CEEI apropen els seus llaços de col·laboració

COEVAL I CEEI apropen els seus llaços de col·laboració

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) i el Centre Europeu d’empreses Innovadores CEEI València acaben de signar un acord de col·laboració que permetrà l’engegada d’accions conjuntes amb les quals promoure el emprendimiento, la creació i la consolidació d’empreses.
Sobre la base de l’acord signat entre ambdues entitats per Javier Cabedo (President de COEVAL) i Jesús Casanova (Director General de CEEI), es podran engegar conjuntament activitats en els àmbits de l’organització de jornades i tallers de formació, difusió d’informació, col·laboració en fòrums, trobades i premis empresarials, transmissió d’eines i metodologies, recolze en l’assessorament a empreses, etc.

Segons Javier Cabedo “COEVAL té com a objectiu conjuminar els esforços de les diferents associacions sectorials i territorials i empreses radicades a la Vall d’Albaida, per la qual cosa és del nostre interès estrènyer llaços de col·laboració amb agents com el CEEI per a poder desenvolupar accions en la nostra comarca”. En aquest mateix sentit, Jesús Casanova estableix que “el CEEI València té entre les seues finalitats prestar serveis de suport al territori i empreses de les Comarques Centrals Valencianes, per la qual cosa sobre la base d’aquest conveni podrem desenvolupar accions per a recolzar el emprendimiento, la creació i el creixement de les empreses de la Vall d’Albaida”.

EconomyCash Juny

La primera acció conjunta que van a engegar ambdues entitats, en col·laboració amb AEMO i Espai IDEE, és la jornada Eines per a optimitzar la gestió comercial, que tindrà lloc el pròxim 4 d’octubre en l´Olleria i que el seu objectiu és ajudar a les empreses a millorar la productivitat del treball comercial assignant els esforços comercials necessaris concordes a la importància dels clients i orientant racionalment l’acció comercial cap a la consecució dels objectius. Aquesta sessió estarà dirigida per Xavier Navarro, Soci-Director de Navarrés Consultors.
Inscripcions gratuïtes en la jornada Eines per a optimitzar la gestió comercial a través de www.ceei-alcoy.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Sanchis rep a la nova Junta de l’Associació de Constructors

Durant l’encontre es va posar en valor les ajudes a la rehabilitació impulsades per l’Ajuntament