728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > COEVAL acull uns tallers sobre robòtica per sensibilitzar en Indústria 4.0
Imatge d'arxiu.

COEVAL acull uns tallers sobre robòtica per sensibilitzar en Indústria 4.0

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) acollirà aquest mes de desembre diferents tallers sobre robòtica enfocats a sensibilitzar a les empreses respecte a la Indústria 4.0 i la digitalització. Aquests tallers són finançats per IVACE i s’emmarquen dins del programa Dinamiza CV. La iniciativa es planteja des de COEVAL com una forma d’apropar eines de reciclatge professional que puguen ser importants per al present i futur de les empreses de la comarca.

Els tallers, que se celebraran els dies 5, 12 i 18 de desembre, de 9 a 11 hores del matí, estan interrelacionats i tractaran diferents aspectes. El dia 5 de desembre s’abordarà el tema del transport i distribució de matèries primeres, productes i materials. Posteriorment, el 12 de desembre serà el torn de la cadena de producció i sensorització. Per últim, el 18 de desembre s’abordarà el transport i distribució externa amb drons aeris i terrestres.

Tots els tallers seran conduïts per Carlos Duran, enginyer tècnic superior en telecomunicacions, amb 15 anys d’experiència en el sector, i director de Robotins.

Aquestes activitats són gratuïtes i cal confirmar assistència en l’adreça coeval@coeval.es

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

33 representacions, 15 companyies i 19 municipis participaran en la XXXIV Mostra Internacional de Titelles

• Ontinyent, l’Olleria i Fontanars dels Alforins acolliran tallers pràctics per a públic infantil i adult