728×90 caixa onti
Home > Economia > Diputació i Generalitat superen els 6’5 milions d’euros d’inversions en 2 anys a Ontinyent

Diputació i Generalitat superen els 6’5 milions d’euros d’inversions en 2 anys a Ontinyent

Diputació de València i Generalitat Valenciana superen ja els 6’5 milions d’euros d’inversions en 2 anys a Ontinyent. Així serà després de l’anunci de l’aportació de 1’13 milions d’euros del Consell a accions a Ontinyent dins del Pla de Millora de Polígons Industrials, o els 721.400 euros que es destinarà al programa “Avalem Joves Plus” en la ciutat, al qual l’Ajuntament afegirà altres 200.000 per tal de donar treball a 46 persones durant un any.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que estes aportacions són prova del “canvi de mirada” de les administracions superiors cap a la ciutat, un canvi que també és palpable el desbloqueig de nombrosos projectes per part de la Generalitat. Al seu balanç de la meitat de legislatura, el primer edil posava de relleu que en aquest període “hem aconseguit una cosa que sempre haviem desitjat: les administracions superiors han girat la mirada cap a Ontinyent, la ciutat té capacitat d’influència i està per fi al mapa polític valencià”.

A les aportacions del Pla de Polígons i el programa Avalem Joves Plus cal afegir els 500.000 euros que la Generalitat ha invertit en matèria d’educació en millores als col•legis Vicente Gironés i Martínez Valls o els 200.000 euros per a les millores prèvies a l’obertura de la Residència de Discapacitats, quantitats a les que s’afegiran les que van a destinar-se ara als projectes en fase de licitació del projecte d’obra del nou Hospital o la Rotonda de Torrefiel, “altres dos projectes desbloquejats i que anem a continuar treballant per a què es facen realitat”.

Dels 4 milions d’euros invertits per la Diputació de València en aquest període, l’alcalde destacava que els 1’1 milions del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles van servir per a actuar a l’Alberg Perú, la reurbanització del Carrer Martínez Valls, els vestidors del poliesportiu o la pavimentació de nombrosos carrers; els 800.000 euros per a l’Avinguda del Tèxtil; 500.000 euros de dos Plans Provincials d’Obres i Serveis; 500.000 del Fons de Cooperació posat en marxa junt a la Generalitat; 400.000 euros per a la pista d’atletisme; 150.000 euros per als refugis antiaeris; 132.000 euros del Pla de Camins i Vials; 130.000 per a millores al Col•legi Martínez Valls; 130.000 del programa “Xarxa Llibres”; 120.000 en 2 plans d’ocupació i 100.000 euros en activitats varies en matèria d’Igualtat, certamens o la commemoració de l’Any Gomis. En conjunt, “són actuacions que han permès generar ocupació i alhora millorar el dia a dia dels veïns i veïnes”, destacava.

Jorge Rodríguez explicava que als dos anys que resten de legislatura “anem a insistir perquè eixos gran reptes de ciutats desbloquejats arranquen en esta legislatura, com també anem a insistir per fer realitat la recuperació de l’entorn del riu amb el projecte Riu Viu o l’obtenció d’ajudes europees. Estem obtenint subvencions i desbloquejant projectes històrics, però no anem a caure en l’autocomplaença i anem a treballar més dur si cap”, concloïa l’alcalde.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hèctor Tolsà, segon classificant als Jocs Esportius de la CV

Un cap de setmana més, un gran nombre de triatletes del Club Triatló Ontinyent han …