728×90 caixa onti
Home > Economia > Caixa Ontinyent presenta els comptes de 2017
Imatge de la seu central de Caixa Ontinyent a la Plaça Sant Domingo

Caixa Ontinyent presenta els comptes de 2017

El Consell d’Administració de Caixa Ontinyent ha formulat els comptes de l’exercici 2017 que seran elevats a l’Assemblea General per a la seua aprovació en els pròxims mesos.
Els resultats mostren un benefici, abans de sanejaments i dotacions, de 12,4 milions d’euros, que queda en 4,4 milions d’euros després de les provisions pertinents. Amb el pagament d’impostos, als quals es destinen 1,8 milions d’euros, el benefici net se situa en 6,2 milions d’euros, un 8,35% superior al de 2016.
La proposta de distribució d’estos beneficis preveu elevar el nivell de capitalització de l’entitat (en destinar-se 5,0 milions d’euros a reserves) i potenciar les accions de la seua obra social (a la qual es destinen 1,2 milions d’euros).
La morositat, que és del 8,80%, s’ha reduït un 19,96% i s’ha incrementat la seua cobertura fins al 84,63%.
El capital CET1 se situa en el 16,51% i el capital total en el 16,59%.

Impuls digital
L’entitat preveu per a enguany continuar desenvolupant projectes tecnològics que milloren la seua oferta de serveis i que li permeten mantenir-se en l’avantguarda de la nova realitat digital. L’objectiu és ampliar els canals d’interrelació amb el client, facilitant i potenciant l’accés de la societat als serveis bancaris digitals, al mateix temps que es manté la xarxa d’oficines físiques i, amb elles, el tracte directe amb la clientela.
Per al 2018, el Consell d’Administració també abordarà com a eix d’actuació l’impuls de productes i serveis per a famílies i pimes, especialment quant a l’accés al crèdit.

Obra Social
Els resultats de 2017, juntament amb altres romanents, recuperacions i ingressos permeten un pressupost d’obra social per al 2018 d’1,7 milions d’euros.
Per a enguany, mantindrà les línies d’actuació desenvolupades en els últims anys: manteniment de centres implantats, col·laboració amb col·lectius i publicacions de temes locals i comarcals; i incrementarà la seua presència en campus universitaris amb actuacions que pretenen facilitar una millor eixida professional als estudiants, fomentar la investigació i l’ocupació, millorar en innovació i incentivar l’emprenedorisme.
A més, i com a actuacions específiques per a enguany, es preveu el desenvolupament del projecte per a la implantació d’un centre d’Alzheimer a Albaida; la implantació del centre de salut mental a Ontinyent; l’inici dels estudis tècnics per a la futura implantació d’un centre social a Ontinyent; i la posada en funcionament de la Fundació Caixa Ontinyent que desenvoluparà actuacions d’integració social i laboral, així com de Mont de Pietat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

1’4 milions d’euros invertits en ajudes a la rehabilitació des de 2015

Jaime Peris i Pablo Úbeda donen detalls de la nova convocatòria dotada inicialment amb 200.000 euros que permetrà subvencionar obres fins al 50%