728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Bocairent > Bocairent rebaixa el deute municipal un 34,46% durant el 2017

Bocairent rebaixa el deute municipal un 34,46% durant el 2017

L’Ajuntament de Bocairent va accelerar la reducció del deute municipal fins aplegar als 371.464 euros durant el 2017. D’aquesta forma, la baixada de les obligacions contretes amb entitats financeres va ser del 34,46% al passar-hi d’1.077.686 euros a 706.222 euros a 31 de desembre. La xifra correspon tant al consistori (688.651 euros) com a la residència municipal de la 3a edat (17.571 euros).

El control del deute municipal “és una prioritat per a l’equip de govern”, segons assenyala l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, per això “en els últims quatre anys la rebaixa supera el 63%”. No obstant això, Ferre apunta que “aquesta línia de treball no suposa deixar de banda projectes d’obres necessàries, l’ampliació de les partides destinades a benestar social o el foment de la contractació de persones aturades per a incorporar-les de nou a l’àmbit laboral”. A més, el primer edil considera que “la situació actual de les finances municipals permet afrontar el nou any amb una certa tranquil•litat i poder destinar una major inversió a millorar el dia a dia de les bocairentines i dels bocairentins”.

Per una altra banda, l’Ajuntament de Bocairent continua pagant els seus proveïdors abans, fins i tot, de començar el període reglamentari. Així, el consistori va abonar les factures en un termini mitjà de 15,88 dies durant el tercer trimestre del 2017 segons el registre del Ministeri d’Hisenda.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Naix la Fundació Caixa Ontinyent

Desenvoluparà activitats de l'Obra Social que fomenten la integració social i financera de les persones.