728×90 caixa onti
Home > Economia > Avancen els tràmits per crear una zona verda al campus d’Ontinyent

Avancen els tràmits per crear una zona verda al campus d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent contracta les obres per crear una nova zona verda de 500 m2 al Campus Universitari d’Ontinyent. Estos treballs que compten amb un pressupost de 48.380,64 euros, tenen un pla d’execució de dos mesos des del seu inici, i consistiran en adequar el solar resultant del derrocament dels dos edificis adjacents al Campus Universitari d’Ontinyent corresponents a les cases 26 i 28 de l’avinguda Torrefiel.

Segons ha afirmat el regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, amb la compra d’eixes dos vivendes “volíem anticipar-nos a una necessitat futura adquirint-les per cedir o convenir l’ús dels solars amb la Universitat de València”. Mentrestant, el consistori ha decidit adequar este espai perquè els estudiants puguen fer-ne ús, explica Peris.

La zona al aire lliure del Campus actualment té un acabat amb biga de formigó i està previst que amb esta ampliació tinga un acabament de terra morterenca i alambors(forat que es fa a l’entorn d’arbres i plantes perquè retinguen l’aigua de rec o pluja) que permitisquen desenvolupar posteriorment una zona enjardinada. Així mateix, es derrocarà el mur que divideix les dos parcel·les. A més, està previst incloure una rampa i una escala per tractar de corregir el desnivell que hi ha entre les dues zones vist que el solar es troba a nivell de l’avinguda Compte Torrefiel, mentre que la zona del campus es troba a una altura superior.

A estes obres s’han de sumar les tasques de restauració de la façana de l’edifici Lluís Vives que estan fent-se des de desembre de 2017 per valor de 685.000 euros. Estos treballs de recuperació es preveu que estiguen finalitzats abans que comence el curs 2018/2019.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Signat l’acord que permetrà invertir 3 milions d’euros a La Vila

Jorge Rodríguez agraeix el treball de Mª José Salvador i de Rebeca Torró per fer possible seguir avançant en la regeneració urbana del barri