fira 728×90
Home > Economia > Augmenten les inscripcions i els lloguers del banc de naus i locals d’Ontinyent

Augmenten les inscripcions i els lloguers del banc de naus i locals d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha vist augmentar un 51% les inscripcions i un 65% els lloguers al seu banc de naus i locals en 2016 respecte a l’any anterior. El consistori, a més, ha duplicat els expedients tramitats respecte a 2015 i triplicat l’import de les ajudes concedides respecte a l’any anterior en aquest programa, creat pel Govern que encapçala Jorge Rodríguez per tal de fomentar la implantació de noves empreses i negocis al municipi.

El Banc de Naus i Locals és una borsa de naus industrials i locals comercials que estiguen sense activitat. Els propietaris les ofereixen en règim de lloguer a un preu preferent, mentre que l’ajuntament afavoreix el pagament del lloguer en tant que el 50% de la subvenció que es puga concedir a l’emprenedor va directament al propietari dels locals i naus, a través dels diversos Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació que posa en marxa periòdicament.

En xifres globals, el banc de naus i locals, que comptava amb 52 espais donats d’alta en 2014 i 57 en 2015, ha passat a 86 en 2016. El total d’espais llogats, que era de 15 en 2014 i 17 en 2016, ha passat a 28; els expedients tramitats han passat de 6 a 11, i les ajudes concedides de 2.600 a més de 8.900 euros, tot incloent les 4 ajudes que el passat mes de desembre va aprovar la Junta de Govern Local.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, ha destacat que “es tracta d’unes xifres molt positives, que se sumen a altres indicadors que ens mostren que l’activitat econòmica a la ciutat té cada volta més dinamisme, com l’augment de les llicències d’obres i d’activitat. Açò ens anima a seguir treballant en la mateixa línia des del Govern d’Ontinyent, i des d’ací animem als emprenedors a descobrir i aprofitar tot el seguit d’avantatges que tenen al seu abast per portar a terme la seua activitat a Ontinyent”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Pressupostos del Consell preveuen 11 milions d’euros en inversions per a Ontinyent en 2020

Es contemplen importants partides per al nou Hospital, el Palau de Justícia, el barri de La Vila o el Pla Edificant