728×90 caixa onti
Home > Economia > Augmenta per quart any consecutiu les famílies amb bonificacions del pagament de l’IBI
Plaça de Sant Domingo a Ontinyent. Vista des de la seu central de Caixa Ontinyent

Augmenta per quart any consecutiu les famílies amb bonificacions del pagament de l’IBI

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament d’Ontinyent augmenta
la xifra de famílies beneficiàries de les subvencions al pagament de l’Impost de Bens Immobles a la vivenda habitual. En concret, enguany seran 72 les famílies amb ingressos de fins a 801,76 euros mensuals que es beneficiaran d’estes ajudes, respecte a les 66 de 2017, xifra al seu torn superior a les 44 de 2016 i les 16 de 2015.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, ha explicat que aquest augment ha estat possible gràcies a l’ampliació del límit màxim d’ingressos en la corresponent ordenança municipal, ja que anteriorment sols es podia optar amb ingressos de fins a 645 euros al mes. Aquest canvi al límit “respon a la voluntat del Govern d’Ontinyent d’ajudar a la major quantitat possible de famílies. La de les bonificacions i subvencions de l’IBI és una línia en la que hem estat treballant des del primer moment amb l’objectiu de beneficiar a les màximes persones, i que aquestes siguen realment les que ho necessiten”, assenyalava.
Les ajudes podran ser de fins al 90% de l’IBI amb un màxim de 216 euros per als nuclis familiars amb ingressos mensuals de 0 a 534’51 euros; i de fins al 60% de l’impost amb un màxim de 144 euros per als que tinguen ingressos d’entre 534’51 i 801’76 euros, sent estes ajudes considerades com a guany patrimonial a efectes fiscals.

Joan Sanchis afegia que les diferents ajudes que es posen en marxa des del consistori “són possibles gràcies a la gestió prudent i rigorosa del Govern d’Ontinyent, que ens permet portar ja 6 anys tancant els pressupostos amb superàvit i no en dèficit, i també poder prendre mesures per atendre les necessitats socials i ajudar a les famílies d’Ontinyent que menys recursos tenen”, manifestava.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nico Calabuig: “Treballarem més i millor per Ontinyent amb un equip competent, il·lusionat i propositiu”

La candidatura “Ontinyent: un Compromís necessari, un riu de possibilitats” desgrana les principals prioritats per fomentar l’economia local i fa una crida a sumar “tota la gent que vulga construir un futur més pròsper, just, sostenible i participatiu per a Ontinyent”